Solskjaer reakciója a Brugge elleni döntetlenre

Ole Gunnar Solskjaer a pozitívumokat emelte ki azt követően, hogy a Manchester United hátrányból ért el 1-1-es döntetlent a Club Brugge ellen az Európa-liga legjobb 32 között rendezett első összecsapásán.


Tudjuk, hogy tudunk jobban is játszani

"Nehéz körülmények voltak a pályán. Majdnem olyan volt, mintha műfüvön játszottunk volna. A labda össze-vissza pattogott, nagyon de nagyon gyors volt, úgyhogy bármi megtörténhetett és szerezni tudtunk idegenben egy gólt. Anto [Anthony Martial] egy remek egyéni megmozdulásból egy nagyon-nagyon szép gólt szerzett. Keményen dolgozott azért, hogy megszerezze a labdát és elég higgadt tudott maradni a befejezésnél. Nagyon boldogok vagyunk emiatt, de azt is tudjuk, hogy képesek vagyunk jobban is játszani."

 

A hibák játéka

"Rengeteg dolog van a góljuk kapcsán, amelyet meg kell vizsgálnunk. Természetesen akkor sem lankadhat a figyelmünk, amikor kirúgást végeznek el. Ráadásul mi rúgtunk szögletet, a labda pedig még mozgásban volt, amikor a kapus elvégezte a kirúgást. Ettől függetlenül oda kellett volna figyelnünk erre egy hosszú passz után. A futball a hibák játéka, mi pedig egyet hibáztunk, amelyből ők gólt szereztek, de mi is eredményesek tudtunk lenni az ő hibájukból, szóval ezek kiegyenlítik egymást. Sokkal inkább örülök az 1-1-nek, mintha 0-0 lett volna a végeredmény."

 

Martial önbizalma

"Most már van önbizalma a kapu előtt. Addig a pillanatig ez egy frusztráló nap volt Anthony számára. Nem kapott megfelelő kiszolgálást, jól, emberfogással és követéssel védekeztek ellene, így nem volt területe, a labda pedig össze-vissza pattogott a pályán. Szóval elfogadjuk ezt az eredményt és úgy megyünk haza, hogy már a visszavágóra készülünk."

 

 

Bruno megmutatta mire képes

"Azonnal hatalmas különbséget jelentett a játéka. Természetesen fontos az esetében, hogy időt adjunk a beilleszkedéséhez, de szükségünk volt arra, hogy többet legyen nálunk a labda és nyugodtabbak legyünk abban a reményben, hogy gólt szerzünk. Kidolgozott néhány helyzetet és megmutatta, hogy mire képes."

 

Megbirkózni a mérkőzések sorozatával

"Egy hétfői majd egy csütörtöki mérkőzés azt jelenti, hogy kevés idő maradt a regenerálódásra, vasárnap pedig már újra játszani fogunk, úgyhogy messzebbről kell tekintenünk erre az időszakra, nem csak egy mérkőzésre koncentrálni. Meghoztunk bizonyos döntéseket és egy idegenben kedvező eredménnyel távoztunk. Döntetlent értünk el, úgy, hogy gólt is tudtunk szerezni. Nekik úgy kell majd az Old Traffordra jönniük, hogy mindenképpen gól kell szerezzenek a továbbjutáshoz, ráadásul többet, mint egyet, úgyhogy már várjuk a jövő csütörtököt."

 

A csapat rotálása

"Használnunk kell a keretünkben és a játékosainkban rejlő lehetőségeket és biztosítanunk kell számukra, hogy formába lendülhessenek és bejátszhassák magukat a kezdőbe, mert rengeteg mérkőzésünk van, a ma esti változások pedig kifizetődnek, mert vasárnap hatalmas mérkőzés vár ránk a Watford ellen."

 

Félidő a párharcban

"Még 90 perc hátra van. Féltávnál járunk. Az Old Traffordra kell látogatniuk és gólt szerezni, de mi is eredményesek akarunk lenni. A mérkőzés megnyerésére kell koncentrálnunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!