Bruno: Újabb valóra vált álom

Bruno Fernandes első Manchester Unitedben szerzett gólját "valóra vált álomként" jellemezte, amellyel megalapozta a Watford elleni 3-0-s győzelmet vasárnap délután.


A portugál középpályás azt követően tudott feliratkozni manchesteri pályafutása során először a gólszerzők közé, hogy saját maga harcolt ki majd értékesített egy büntetőt a Lódarazsak elleni első félidő legvégén. Bruno azonban itt nem állt le, hiszen hathatósan hozzájárult Anthony Martial góljának előkészítéséhez is, majd pedig gólpasszt adott Mason Greenwood rakétaként bebombázott találatához is.

 

Ezzel a teljesítményével megfejelte a hétfő esti, Chelsea elleni győzelem során adott gólpasszát, amikor szögletéből Harry Maguire volt eredményes fejjel.

 

"Ez nagyon jó érzés" - kezdte a mérkőzés lefújását követően.

 

"Számomra ez egy újabb valóra vált álom. Számomra és a csapat számára is lenyűgözően alakult az elmúlt néhány hét. A Wolves ellen döntetlent értünk el, de utána volt néhány nagyszerű mérkőzésünk, mint a Chelsea ellen idegenben vagy most a Watford ellen otthon. Nagyon örülök a három pont megszerzése és amiatt, hogy elkezdtünk felfelé kapaszkodni a tabellán."

 

"Boldog vagyok. A családom pénteken érkezett meg a városba, így pont időben jöttek ahhoz, hogy láthassák az első gólomat a csapatban."

 

Nagy mennyiségű önbizalom volt felfedezhető a technika mögött, amellyel Bruno elvégezte vasárnap a számára megítélt büntetőt. A középpályás ezzel legutóbbi 13 tizenegyesét értékesíteni tudta bajnoki mérkőzéseken, amely sorozatot még 2016-os, Udineseben töltött időszaka óta építi.

 

Bruno ugrott egyet a labda előtt, mielőtt elküldte volna Ben Fostert az ellenkező irányba és megszerezte volna csapata számára a vezetést a szünet előtt.

 

 

"Általában így végzem el a büntetőket, de van, hogy néha változtatok rajtuk" - tette hozzá.

 

"Ma elég magabiztosnak éreztem magamat ahhoz, hogy így lőjem el és szép gól született belőle."

 

Fernandes nagy népszerűségnek örvend a szurkolók körében attól a pillanattól kezdte, hogy januárban bejelentették érkezését a Sporting Lisszabontól, a 40. percben történt földrekerülése után pedig azonnal felhangzottak a "Bruno, Bruno" kiáltások a lelátókról.

 

"Nagyon jó érzés ezeket hallani. A szurkolók lenyűgözőek és hihetetlen nagy önbizalmat adnak számomra a játékhoz és hogy boldog lehessek, amikor a pályán vagyok. De részük van ebben a csapattársaimnak is. Rengeteget segítenek nekem, nagy önbizalmat adnak, bíznak bennem és ez számomra a legfontosabb dolog."

 

A mérkőzés későbbi szakaszában Fernandes előkészítőként is jeleskedni tudott Greenwood találata előtt, aki a 75. percben kipókhálózta a kaput a Stretford End előtt. Amikor a 18 éves tehetségről kérdezték, Bruno arról beszélt, hogy mindennel rendelkezik ahhoz, hogy nagyon jó játékos váljon belőle.

 

"Mason rengeteg kvalitással rendelkezik. Még egy picit nőnie és erősödnie kell, de azzal a magabiztossággal és a felé meglévő bizalommal, hogy mindenki passzolja neki a labdát, nagyon jó játékos válhat belőle."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!