Csapathírek a Derby meccs előtt

Daniel James és Aaron Wan-Bissaka valószínűleg kihagyni kényszerül a Manchester United csütörtöki esti, Derby County elleni vendégjátékát az FA-kupa 5. fordulójában.


James már a vasárnapi, Everton elleni 1-1-es bajnoki döntetlen során sem állt rendelkezésre a Club Brugge ellen elszenvedett sérülése okán, míg a Stolverkosok ellen 90 percet a pályán töltő Wan-Bissakát hátproblémái akadályozzák.

 

Paul Pogba és Marcus Rashford majd a Pride Parkban sem lesznek bevethető állapotban, de a francia középpályás jövő héten már edzésbe állhat műtéti beavatkozását követően.

 

"Igen, [James] valószínűleg ezt a meccset is kihagyja majd. Marcus és Paul továbbra sincsenek hadra fogható állapotban, Aaron pedig egy új problémától szenved" - kezdte Ole hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

 

"Ma egy újabb vizsgálaton fog átesni, de az Everton ellen fájdalmakkal küzdött a hátában, szóval előfordulhat, hogy nem lesz játékra alkalmas."

 

"Paul továbbra is külön, fizioterapeuta segítségével készül és a jövő hétig nem is fog edzésbe állni a felnőtt csapatnál. Majd meglátjuk mennyi időbe telik számára, mire maximális erőnléti állapotba tud kerülni, de az biztos, hogy nem fog gyorsan menni."

 

 

Sergio Romero a Vörös Ördögök szezonbeli 16 kupamérkőzéséből 12 alkalommal állt a kapuban, de Ole elmondása szerint ettől még nem vehető biztosra, hogy holnap kiszorítja David de Gea-t.

 

"Nos, természetesen nem lehet egyértelműnek venni, hogy holnap játszani fog, de azt viszont ki merem jelenteni, hogy Sergio jól teljesített az eddigi meccsein" - tette hozzá.

 

"De hogy őszinte legyek, nekem nincsenek aggályaim azt illetően, hogy minden mérkőzésen David álljon a kapunkban, mert nagyszerűen teljesít és rengeteg mindent tesz a csapatért."

 

Számításba vehető a Kosok elleni mérkőzésre Solskjaer számára két védőjátékos, Axel Tuanzebe és Tim Fosu-Mensah is, akik sérülésükből való visszatérésük után hétfőn este részesei voltak az U23-as csapat Stoke City elleni 3-2-es bajnoki győzelmének.

 

Fosu-Mensah majdnem egy év után lépett pályára ismét, míg Tuanzebe december óta volt kénytelen a partvonalon túlról szemlélni társait.

 

Lee Grant 11 évet töltött el a Derby kötelékében karriere korábbi szakaszában, ám sérülés miatt ezúttal nem térhet vissza korábbi sikerei helyszínére.

 

A 37 éves portást februárban műtötték meg, amelyet követően két-három hónapos kihagyást jósoltak számára az orvosok.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Derby County - Manchester United

FA-kupa 5. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!