FA-kupa: Meglepetéscsapat testén át vezethet az út az elődöntőbe

Amennyiben ma este továbbjut a Derby County ellen az FA-kupa 5. fordulójában, úgy a Manchester Unitedre egy idegenbeli Norwich City elleni összecsapás várna a negyeddöntőben.


Az összecsapásra a március 21-i hétvégén kerülne sor a Carrow Roadon, a pontos időpont meghatározása még nem történt meg.

 

Daniel Farke együttese szerdán este büntetőkkel búcsúztatta idegenben a Tottenham Hotspurt, miután a rendes játékidőben 1-1-re végeztek a felek.

 

Londonban a hazaiak szereztek vezetést Jan Verthongen révén, de Josip Drmic kései egyenlítése hosszabbítást ért a Kanáriknak, ahol már nem született újabb találat egyik fél részéről sem.

 

A vendégeknél Tim Krul volt a találkozó hőse, aki kifogadta Troy Parrott és Gedson Fernandes büntetőjét is, így 28 év után először jutott be csapata a világ legrégebbi kupasorozatának 6. fordulójába.

 

 

A többi párosításban Premier League alakulatok csapnak majd össze, amelyek közül kiemelkedik a Leicester City és a Chelsea összecsapása. A címvédő Manchester City majd a Newcastle-nél vendégszerepel, míg a Sheffield United majd az Arsenalt fogadja.

 

Az FA-kupa negyeddöntőinek párosítása:

Sheffield United v Arsenal
Newcastle United v Manchester City
Norwich City v Derby County/UNITED
Leicester City v Chelsea

 

Eredetileg a Manchester United március 22-én, vasárnap a Sheffield Unitedet fogadta volna bajnoki mérkőzésen az Old Traffordon. Mindazonáltal az a találkozó mindenképpen új időpontban kerül majd megrendezésre, a Pengék ugyanis már biztosították részvételüket az FA-kupa következő körében.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!