Csapathírek a városi derbi előtt

Ole Gunnar Solskjaer abban reménykedik, hogy Harry Maguire megfelelő erőnléti állapotban tud lenni ahhoz, hogy ott lehessen az Old Traffordon rendezendő vasárnapi manchesteri rangadón.


A csütörtökön 27. születésnapját ünneplő csapatkapitány a szerdai edzésen összeszedett bokaproblémája okán kihagyni kényszerült a tegnap esti, Derby County ellen 3-0-ra megnyert FA-kupa összecsapást, a menedzser szerint nem egyértelmű, hogy az angol középhátvédre számíthat-e majd Pep Guardiola legénysége ellen.

 

"Nos, a bokája miatt bizonytalan az állapota, de remélhetőleg gyorsan tud regenerálódni" - kezdte Ole újságírók kérdésére válaszolva a Pride Parkban tartott hivatalos mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján.

 

"Nem akartam ma pihentetni, nem adtam neki pihenőnapot a születésnapja miatt, de reményeim szerint felépül."

 

 

Aaron Wan-Bissaka és Daniel James játéka szintén kétséges, miután ők is kihagyták a Kosok elleni találkozót.

 

Amikor arról kérdezték, hogy a páros vasárnapra már készen állhat-e, Solskjaer azt mondta, hogy túl korai lenne ezt megállapítani.

 

"Remélem hogy igen, de a legutóbbi mérkőzés óta egyikük sem edzett, úgyhogy szombaton még meg kell vizsgálnunk az állapotukat, mert holnap regenerációs napunk van."

 

Solskjaer a csütörtöki lefújást követően arra tett utalást, hogy dupláját követően Odion Ighalo a tervei részét képezheti a hétvégére vonatkozóan.

 

Amennyiben Maguire nem épülne fel időben a derbire, bár Eric Bailly a pályán volt a Derby ellen, Axel Tuanzebe bevetése is opció lehet a védelem tengelyében.

 

A 22 éves saját nevelésű játékos két hónapos sérülését követően tegnap már visszatérhetett a 18 fős meccsnapi keretbe, de csak a kispadról nézte végig az FA-kupa negyeddöntőjébe való továbbjutást.

 

Marcus Rashford, Paul Pogba és Lee Grant továbbra sincsenek hadra fogható állapotban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League 29. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!