O'Harát eltiltották

A Manchester United kapusa, Kieran O'Hara, aki jelenleg a Burton Albion csapatánál szerepel kölcsönben, hat mérkőzésre szóló eltiltást kapott, miután megharapta ellenfelét.


Az incidens szombaton, a Peterborough elleni, 1-1-es döntetlennel záruló találkozón történt, a szenvedő fél Sammie Szmodics volt.

 

Nigel Clough, az Albion menedzsere később kijelentette, a kapus határozottan tagadja a harapást, a klub mindenképp fellebbez az FA vádja ellen.

 

Azonban az angol szövetség pénteken kiadott közleményében kijelentette: "Egy független szabályozó bizottság hat mérkőzésre szóló, azonnali eltiltással sújtotta Kieran O'Harát, mely mellé még 2500 fontos pénzbírságot is kiszabott a játékosra az FA E3-as szabályának megsértése miatt."

 

 

"A Burton Albion FC kapusa tagadta, hogy a Peterborough United FC elleni, 2020. február 29-én megrendezett mérkőzés 44. percében erőszakos és/vagy nem megfelelő viselkedést tanúsított, ám a vád később bizonyítottá vált."

 

"A független szabályozó testület írásbeli indokait megfelelő időben közzéteszi."

 

A Burton további megjegyzést nem kíván fűzni az esethez. O'Hara - aki még nem szerepelt a United első csapatában - ebben a szezonban 33 bajnokin szerepelt az Albionnál, kilenc alkalommal nem kapott gólt.
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League 29. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!