McTominay: Építsünk erre a sikerre!

Pengeélesen szállt játékba és sokáig emlékezetes gólt szerzett a manchesteri derbin Scott McTominay, de kijelentette, hogy a győzelemtől nem szabad elszállniuk a Vörös Ördögöknek.


A 77. percben csereként beálló saját nevelés éppen a Pep Guardiola legénysége ellen vívott csata kellős közepén szállt be a mérkőzésbe az Old Traffordon és végül ő döntötte el a párharcot, amikor a hosszabbítás hosszabbításában egy távoli góllal növelte két gólosra a hazaiak előnyét.

 

A skót középpályás a City kapusa, Ederson pontatlan és a vizes füvön megcsúszó kidobására csapott le, majd több mint 35 méterről lőtt a kapuba Benjamin Mendy mellől.

 

"Hihetetlenül kellemes pillanat volt ez számomra, különösen egy olyan mérkőzésen, ahol egy korábban megszerzett góllal már előbb is eldönthettük volna a találkozó végkimenetelét" - kezdte Scott a Sky Sportsnak.

 

"Gyönyörű volt. Ismerek egy-két City szurkolót, jó lesz ezt az arcukba dörgölni!"

 

"Leolvastam a kapus gondolatait. Ilyenkor esélyt kell adnod magadnak. Elkezdtem sietni, odaértem Mendy-t megelőzve, úgyhogy gyönyörű volt, főleg a szurkolóink előtt."

 

"Ez rengeteget jelent számomra. Nem csak egy-ketten, hanem az egész Stretford End, sőt a teljes stadion az én nevemet skandálta. Lenyűgöző."

 

 

"Két hónapig sérült voltam, de mindent elkövettem, hogy visszatérhessek, mert láttam a csapat fejlődését."

 

"Nagy örömömre szolgált, hogy ma beállhattam és segíthettem a csapatot."

 

"Harcolok a helyemért a csapatban, mivel nincsen senkinek bérelt helye és mindenkinek keményen kell dolgoznia minden egyes héten. Ez az egyik legfontosabb dolog - két lábbal a földön kell maradni és menni kell előre."

 

"Ma megnyertünk egy mérkőzést, fantasztikus, de már ott van a következő és az azt követő is a látóterünkben."

 

"Nem szállhatunk el túlzottan, mert mennünk kell tovább és meg kell szereznünk a Bajnokok Ligája indulást érő helyek egyikét."

 

"Dicséret illeti a fiúkat a mai napon - klasszis teljesítményt nyújtottak. Az első 15-20 percben nagyon keményen kellett magunkat tartani, de mindenki láthatta, hogy mit jelent ez a meccs a fiúknak. Önbizalmat kell merítenünk ebből a mérkőzésből, de a következő hetekben is nagyon fontos, hogy jó eredményeket érjünk el és folytassuk a sorozatunkat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!