Csapathírek a LASK meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a LASK elleni Európa-liga összecsapást megelőzően elárulta, Anthony Martial megsérült.


A norvég szakember Linzben tartott hivatalos sajtótájékoztatót a csütörtöki, zárt kapuk mögött lejátszandó nyolcaddöntő első mérkőzést megelőzően.

 

A vasárnapi városi derbin a csapat első gólját szerző francia támadó azt követően sérült meg, hogy a Kékek kapusa, Ederson egy figyelmetlenséget követően a gólvonal előtt nem sokkal mentett előtte, ő pedig a kapufának csapódott.

 

"Anthony akkor sérült meg, amikor nekiesett a kapufának" - kezdte Ole.

 

"Úgyhogy nem áll készen erre a mérkőzésre. Remélhetőleg vasárnap [a Tottenham ellen] már számíthatok rá, de nem vagyok benne biztos. Egy kicsit szenved ettől a helyzettől."

 

"Azt gondolom, hogy erős játékoskerettel utazhattunk el. Olyan csapatot fogunk pályára küldeni, amely állni fog az elébe kerülő kihívások elé. Tudjuk, hogy a válogatott szünetet megelőzően három, talán négy kupadöntő vár még ránk. Ilyen a futball."

 

"Már nagyon várjuk ezt a mérkőzést. Néhány játékosunk már epekedve várja, hogy lehetőséghez juthasson, mivel a csapat most jó formának örvend."

 

 

A szerdai sajtónyilvános edzésen Martial, Diogo Dalot és Jesse Lingard sem dolgozhatott együtt társaival.

 

Lee Grant, Marcus Rashford és Paul Pogba továbbra is harcképtelenek.

 

"Paul már egyre közelebb áll a visszatéréshez, igen" - tette hozzá Solskjaer.

 

"De ma nem volt a csapattal és még nem is edzhetett együtt a csapattársakkal. Remélhetőleg a jövő hétre készen fog állni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!