Francia világbajnokot szerződtetne a United

A Manchester United Thomas Lemar szerződtetését tervezi.


Az ESPN értesülései szerint a múlt héten már találkoztak is a felek, a koronavírus okozta kényszerpihenőt kihasználva volt ideje a United vezetőinek a játékos képviselőivel egyeztetni a részletekről.

 

Lemar a 2016-17-es szezonban robbant be, a Monaco színeiben 14 gólt és 18 gólpasszt termelt, ebben az idényben sikerült megnyerniük a francia bajnokságot illetve a Bajnokok Ligájában is eljutottak az elődöntőig. A remek szezon több európai klub figyelmét is felkeltette, többek között az Arsenal és a Liverpool is kivetette a hálóját a kiváló francia középpályásra.

 

 

A ballábas szélső végül az Atletico Madrid csapatához került 70 millió euróért cserébe.

 

A 2018-ban világbajnok játékosnak nem nagyon van helye Simeone rendszerében, idén minden sorozatot egybevetve 24 találkozón lépett pályára, 11-szer volt kezdő, gólja és gólpassza nincs.

 

A hírek szerint a játékos nem is igazán érzi jól magát argentin mestere elég defenzív stílusú játékrendszerében, ezért nyitott lenne elhagyni a Wanda Metropolitano stadiont az elkövetkezendő hónapokban.

 

A jelenleg 24 éves Lemar szerződése 2023 nyaráig érvényes a spanyol fővárosi alakulattal, így biztosan mélyen zsebébe kellene nyúlnia a manchesteri vezetőségnek, de a madridiak elnöke, Enrique Cerezo Torres elmondta, nyitottak meghallgatni a franciára érkező ajánlatokat.

 

Jelenlegi értékét a Transfermarkt.com oldal 30 millió euróra becsüli.


Dailymail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!