Gigafizetéssel marasztalná Ighalot a Shenhua

A csatár további szolgálataiért nagy összeget fizetne a kínai klub.


A Unitedben remek formát mutató Odion Ighalonak két éves szerződéshosszabbítást ajánlott a Shanghai Shenhua csapata a Sky Sports információi szerint, elköteleződését pedig 400 ezer fontos heti fizetéssel honorálna a tavaly mindössze a Kínai Szuperliga 13. helyén végzett együttese.

 

A 30 éves támadó szerződése május 31-ig él a szigetországban, de a járvány miatt kialakult helyzet következtében valószínűleg június 30-ig meg fogják hosszabbítani manchesteri kölcsönjátékát.

 

 

2022 decemberéig köti kontraktusa a nigériai válogatottat a Jangce folyó torkolatvidékén székhelyelő csapathoz, de az új megállapodás nyélbe ütése esetén 2024-ig maradna közel évi 21 millió fontos (adózás előtti) összegért cserébe. Nem véletlenül hangozhat csábítóan mindez számára, ugyanakkor korábbi elmondásai alapján csakis az aktuális feladataira fókuszál, ami jelenleg a Manchester United és a Premier League. Mielőtt döntene kelet-ázsiai jövőjéről, mindenképp megvárja, hogy a United miként határoz játékjogának végleges megszerzése felől.

 

Ighalo többször is hangsúlyozta, hogy gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy a Vörös Ördögöknél játszhat, így nem lenne meglepő, ha csak a manchesteri vörösökön múlna, hogy marad-e az Old Traffordon a későbbiekben.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!