Ryan Giggs top csapattársai

Ryan Giggs több mérkőzést játszott a Manchester United színeiben (963), mint bárki más a klub csodálatos történetében.


Varázslata az első csapatban 1991 és 2014 között tartott, és nyilvánvalóan sok Vörös Ördög játszott vele együtt ebben az időszakban.

 

De kik voltak a kiválasztottak, akik a legtöbb alkalommal szerepeltek együtt a ragyogó balszélsővel?

 

A lista olyan, mintha egy ki-kicsoda lenne az Manchester United dicsőséges éveiből Sir Alex Ferguson alatt, és a támadók között van hely Ole Gunnar Solskjaer jelenlegi menedzsernek is.

 

Talán az egyik legnagyobb meglepetés az, hogy Mikael Silvestre helyet szerzett a védők közt, de 277 pályára lépésével hajszálnyival megelőzte John O'Shea-t.

 

A három fő csapattárs:

1. Paul Scholes (479 mérkőzés)
A páros együtt mászta meg a ranglétrát, és gyönyörűen dolgozott együtt a középpályán. Két játékos minden idők legjobbjai közül, akik kombinálták a nagyszerű képességeket, a kiváló munkabírást és munkamennyiséget, valamint a sikeréhséget.

 

2. Gary Neville (436 mérkőzés)
Egy újabb akadémiai nevelés, aki osztotta Giggsy mentalitását és szerelmét a klub iránt. Mindketten Sir Alex Ferguson csapatának alapját képezték, miután bizonyították, hogy képesek a legmagasabb szintű játékra.

 

3. Roy Keane (371 mérkőzés)
Egy inspiráló vezető, a Premier League legnagyobb középpályásai közé tartozott. Az ír válogatottnak kiváló érzéke volt a piszkos munka elvégzéséhez és nagyon jól megértette egymást walesi társával.

 

 

A csapat a Giggs-szel való legtöbb közös szereplés alapján:

Peter Schmeichel, Gary Neville, Rio Ferdinand, Mikael Silvestre, Denis Irwin, David Beckham, Roy Keane, Nicky Butt, Paul Scholes, Wayne Rooney, Ole Gunnar Solskjaer.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!