Fosu-Mensah magát állítja kihívások elé

A Manchester United védője, Timothy Fosu-Mensah szeretne a Vörös Ördögök csapatának állandó szereplője lenni és segíteni a klubot abban, hogy trófeákért harcoljon.


Fosu-Mensah a 2016-17-es szezon utolsó fordulójában, a Crystal Palace ellen játszott utoljára a Unitedben, ám a klub újabb esélyt ad neki azzal, hogy nem olyan régen 2021-ig meghosszabbították szerződését.

 

A holland védő a legutóbbi két szezont kölcsönben töltötte a Fulham és a Palace csapatainál, de tavaly áprilisban súlyos térdsérülést szenvedett és azóta nem lépett pályára tétmérkőzésen.

 

Louis van Gaal és Jose Mourinho regnálásai idején a védő 8 alkalommal volt kezdő a Vörös Ördögöknél, 13-szor csereként lépett pályára, Ole Gunnar Solskjaernál azonban még nem szerepelt.

 

A 22 éves labdarúgó hálás a norvég szakembernek, hogy újabb esélyt adott neki és arra törekszik, hogy a pályán nyújtott teljesítményével köszönje meg a belé vetett bizalmat.

 

"Ki nem akar a Unitedben játszani? " - kezdte Fosu-Mensah a PA hírügynökségnek.

 

"Szóval igen, szívesen térek vissza, segítem a csapatot, teljes szívemből mindent beleadok, hogy ezt a nagyszerű klubot szolgáljam."

 

"Az a célom, hogy rendszeresen szerepeljek, nagyon sok trófeát nyerjek a klubnak, emlékezetes élményeket szerezzek a klubbal. Ez a célom."

 

 

A Fulhamnél elszenvedett horrorisztikus sérülése után immár teljesen felépült és amint újra lesznek mérkőzések, a legjobbat szeretné nyújtani.

 

"Tizenkilenc évesen mutatkoztam be Hollandiában, szóval nem igazán ismertem a labdarúgás másik arcát - azt a másik arcát, mely nagyon nehéz lehet. Soha nem láttam, hogy ez közbejön. Nem hiszem, hogy bárki lát egy ilyen sérülést előre."

 

"De azon dolgoztam, hogy fejben, mentálisan erősebb legyek és pozitív maradtam, mert tovább kell csinálnod a dolgod! Az életben megtörténnek dolgok, ami után az egész arról szól, miként reagálsz ezekre. Szóval ez az én gondolkodásmódom, mentalitásom. A klub rengeteget segített, a holland erőnléti edzőm szintén sokat segített, hogy visszatérhessek egészségesen, és nagyon jól, erősnek érzem magam."

 


Manchester Evening News (MEN)

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!