Fred: Több gól jön a középpályáról

Fred azt ígéri, a középpálya több gólt szerez majd, amint visszatér az élet a labdarúgásba és úgy érzi, ehhez Bruno Fernandes megszerzése nagy segítséget jelent.


A brazil játékos egyre nagyszerűbben játszott posztján és még több potenciált adott a támadásokhoz, mielőtt márciusban félbeszakadt a bajnokság és minden egyéb sorozat. Február végén két gólt szerzett a Club Brugge elleni, 5-0-ra megnyert EL-mérkőzésen, amivel megtriplázta manchesteri góljainak számát.

 

Ezután, a leállás előtti, utolsó találkozón gólpasszokat osztott ki a LASK elleni 5-0 során.

 

Amikor a klub hivatalos honlapja megkérdezte tőle, szeretne-e gyakrabban gólt szerezni, Fred így felelt: "Remélem, hiszen mindig fontos gólt szerezni. Dolgozom ezen és Bruno érkezésével kaptunk valakit, aki nagyobb szabadságot ad nekünk."

 

"Remélem, hogy többet támadhatok, több gólt lövök, keményen dolgozom a befejezésemen ezért. Biztos vagyok abban, hogy Bruno érkezésével több gól jön majd."

 

Fred nagyon otthonosan érzi magát mostani szerepkörében, kivirágzott Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt, miközben a Vörös Ördögök trófeákért harcolnak hazai és nemzetközi vizeken.

 

"Ez a kedvenc posztom, ahol most játszom" - magyarázta Fred. "Mint másodlagos középső középpályás, szilárdan védekezni, de közben támadásokat is vezetni és gólokat szerezni. Úgy gondolom, fontos, hogy egy középső középpályás játékának része legyen a jó támadásépítés és a befejezési képesség. Ahogyan játszom az az, ahogyan szeretek játszani és nagyon jól érzem magam ebben a pozícióban."

 

 

A dél-amerikai első manchesteri gólja tavaly a Wolves ellen született, ami különleges emlékeket ébreszt benne. Valójában az a legfontosabb pillanata eddig, amit az Old Traffordon átélt.

 

"Ebben a szezonban a Brugge elleni találkozó volt az, amelyen két gólt szereztem" - folytatta. "Addig is jól játszottam, de a gól nem jött. Az a két gól megkoronázása volt annak a kemény munkának, amelyet ebben a szezonban végeztem."

 

"Ám a legkülönlegesebb pillanat számomra az első gólom volt, amit a Wolverhampton ellen lőttem. A feleségem terhes volt, még nem született meg Benjamin fiunk, neki szerettem volna szentelni a gólomat, betaláltam és úgy ünnepeltem, hogy bekaptam a hüvelykujjam."

 

"Szóval azt hiszem, az a legkülönlegesebb pillanatom manchesteri pályafutásom alatt. Nagyon sok érzelem volt akkor bennem a szurkolókkal történő ünneplés alatt, együtt ünnepeltem a csapattársaimmal. Tehát a Unitednél átélt összes pillanatom közül az volt a legjobb."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!