Rashford együttérző üzenete az akadémistáknak

A Manchester United csatára, Marcus Rashford arra biztatja a klub akadémiai játékosait, hogy a lezárások során is folytassák a munkát, így "nem ábrándulnak ki a futballból" amiatt, hogy a szezonjukat befejezettnek nyilvánították a héten.


Az összes U23-as és az alatti korosztály mérkőzését felfüggesztették a szezon végéig, amely értelmében a végső helyezéseket még nem jelentették be.

 

De a 22 éves Rashford, aki szintén a Vörös Ördögöknél járta végig a felnőtt játékossá válásig tartó ranglétrát, üzenetet küldött az akadémiai játékosoknak, amelyben azt írta, hogy legyenek "kreatívak" és dolgozzanak a fejlődésükön, a lezárások ellenére.

 

"A tegnap kapott hírek valószínűleg nem azok voltak, amit hallani szerettetek volna" - kezdte Rashford a Twitteren írt üzenetét.

 

 

"Tudom, hogy mindannyian csak egyetlen dolgot szeretnétek, ami nem más, mint játszani, mert én ugyanilyen vagyok, de a döntést a ti és mindenki védelmében hozták meg. Ez pedig fontosabb, mint a futball."

 

"Talán egy kicsit padlón érzitek magatokat, de a legjobb, amit tehettek, hogy magatokhoz veszitek a labdátokat és kimentek a kertbe."

 

"Amikor én jártam az akadémiára, akkor mindig tudtam találni helyet a kertben és célpontokat, így tudtam gyakorolni a lövéspontosságot. Legyetek kreatívak!"

 

"Nincs most itt az ideje, hogy kiábránduljatok a játékból, hanem pont az a fontos, hogy emlékezzetek vissza arra, hogy miért szerettetek bele. Ez megvan már nektek és már alig várjuk, hogy a következő szezonban újra a pályán láthassunk titeket."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!