Rashford kedvenc gólja

Az angol támadó 64 alkalommal szomorította az ellenfeleket a Manchester United színeiben.


Marcus Rashford bevallotta, hogy egyik gólja se váltott ki belőle olyan hatást, mint amit profi karrierjének első találata, mikor a Midtjylland hálóját zörgette meg.

 

A Wythenshawe-i születésű csatár csak azután kapott helyet a dánok elleni kezdőben, hogy Anthony Martial megsérült a bemelegítésen. Marcus duplával járult hozzá a csapat 5-1-es Európa-liga sikeréhez.

 

Ezzel rohamléptékben megindult felfelé manchesteri felnőtt pályafutása, 3 nappal később már az Arsenalnak vágott kettőt.

 

Viszont az elsőhöz kötődik a legjobban Rashford, akinek különleges élményt nyújtott, hogy szeretett gyerekkori együttesében már debütálása során letehette névjegyét.

 

 

"Nem adhatják ugyanazt az érzést a további gólok" - mondta a válogatott focista.

 

"Nagyon hálás voltam, hogy szerepet kaptam a csapatban, így lehetőség nyílt az elsőhöz hasonló érzéseket kiváltó találatot szerezni."

 

A Vörös Ördögökkel átélt kedvenc meccse a 2016-os Everton elleni FA-kupa elődöntőjében aratott siker. A Kékek mellett kiemelte a döntőben vívott Crystal Palace elleni találkozót, mint a számára másik legélvezetesebb mérkőzést, mikor megnyerte első felnőtt trófeáját.

 

"Természetesen van pár szép emlékem. Az egyik kiemelkedő a Palace elleni győzelem, mert ekkor jutottam először a csúcsra."

 

"Az Ifjúsági FA-kupában kezdtem az idényt és győztesként fejeztem be a sorozatot a felnőttek között. Nagyon büszke voltam."


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!