Döntött a Premier League az edzések megkezdéséről

A Premier League tagjai hétfői ülésük után hivatalos közleményt jelentettek meg a kis csoportos edzések újrakezdésével kapcsolatban...


A Premier League részvényesei a mai napon egyöntetűen megszavazták a kis csoportos edzések holnapi naptól való megkezdését, amely az első lépés megtételét jelenti a Premier League újraindításához, amennyiben az biztonságos.

 

Az edzésbeállási protokoll első lépése lehetővé teszi, hogy közösségi távolságtartás szabályainak betartása mellett a csapatok edzésmunkát végezhessenek. A kontaktussal együtt járó edzésmunka még nem engedélyezett.

 

Az első szint a játékosokkal, a menedzserekkel, a Premier League klubcsapatainak orvosaival, független szakértőkkel és a kormánnyal történt egyeztetés és egyetértés után kerül bevezetésre.

 

 

A szigorú és legmagasabb szintű orvosi protokollok betartása biztosítja majd mindenki számára a lehető legbiztonságosabb körülményeket az újbóli edzésbeálláshoz.

 

A Premier League számára prioritást élvez a bajnokságban részt vevők egészsége és jóléte, a teljes értékű edzésmunkához való visszatérés pedig biztonságos, lépésről-lépésre történő módon fog megvalósulni.

 

A játékosokkal, menedzserekkel, klubokkal, a PFA-val és az LMA-el továbbra is folyamatos egyeztetés zajlik majd a testi kontaktust igénylő edzésmunka bevezetése kapcsán.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!