Visszatéríti a hátralévő hazai meccsek jegyeinek árát a United

A Manchester United megerősítette, hogy visszatéríti szurkolóinak a hátralévő hazai mérkőzésekre szóló jegyek árát, köztük a LASK Linz elleni Európa-liga visszavágóét is.


Bár a klub vezetőségében tudják, hogy ez csalódásként érheti a szurkolókat, de a Project Restart értelmében a Premier League-ben csak zárt kapus mérkőzések megrendezése lehetséges.

 

"Kedves Szurkoló! Bár a Premier League és más futballal kapcsolatos hatóság még nem véglegesítette a 2019/20-as szezon folytatásával kapcsolatos részleteket, a brit kormány által május 11-én nyilvánosságra hozott újrakezdési stratégia alapján széles körben elfogadottá vált, hogy bármilyen mérkőzésre csak és kizárólag zárt kapus körülmények között kerülhet sor" - kezdi a Manchester United bérleteseknek szóló közleménye.

 

"Osztozunk a csalódottságukban, hogy nem lehetnek jelen a stadionban a United mérkőzésein, de arra biztatjuk Önöket, hogy továbbra is, otthonukból, biztonságból támogassák a csapatot."

 

"Ennek elősegítése érdekében a Premier League és a média partnerei minden tőlük telhetőt meg fognak tenni azért, hogy minden egyes mérkőzésünket közvetítsék."

 

 

Mivel a Vörös Ördögök LASK elleni Európa-liga összecsapását formálisan még nem fújták le, ezért azt csak szintén zárt kapus körülmények között lehetne megtartani, ezért a jeggyel rendelkező szurkolókat erre a mérkőzésre is kárpótolják.

 

Felmerültek félelmek annak kapcsán, hogy amennyiben a csapatok saját stadionjaiban kerülne sor a hátralévő mérkőzések lejátszására, úgy azokon kívül nagy létszámú tömeg gyűlhetne össze, amely azonban ellentétes lenne a kormányzat törekvéseivel.

 

A United emiatt arra kéri szurkolóit, hogy kövessék a legfrissebb iránymutatásokat és a szezon folytatásában otthonról biztassák kedvenceiket.

 

"Kérjük az együttműködésüket abban is, hogy ne utazzanak egyetlen olyan stadionhoz se, amelyben éppen meccsnapokon szereplünk" - írják a folytatásban.

 

"Az otthonról való szurkolással és a kormányzat irányelveinek betartásával Önök is kivehetik a részüket abban, hogy barátaik, családtagjaik és a United szurkolók is mind biztonságban lehessenek."

 

"Közös otthon maradásunkkal van a legnagyobb esélyünk arra, hogy mindenki egészségét megőrizhessük a közösségünkben."

 

"Eltökéltek vagyunk, hogy mindenkit kártalanítsunk ezekre a mérkőzésekre, ennek folyamatát pedig a lehető legegyszerűbben szeretnénk intézni minden egyes szurkolónk számára."

 

A 2020/2021-es szezonra való szezonbérletek megújításának és megváltásának időszakát egyelőre felfüggesztették a klubnál, amíg nem érkezik hivatalos információ arról, hogy mikor indulhat az új idény.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!