Bruno: Megkönnyeztem a Unitedet

A középpályás bevallotta, elérzékenyült, mikor megtudta, hogy valóra válhat gyerekkori álma.


A 25 éves játékos januárban érkezett az Old Traffordra a Sporting együttesétől, miután a tavalyi évben már lázasan terjengtek a pletykák, hogy a szigetországban köthet ki.

 

Fernandes Cristiano Ronaldo játékán nőtt fel, és mikor megkapta a hírt, hogy a világsztár nyomdokaiba léphet, nem tudott uralkodni az érzelmein.

 

"Őszintén szólva nagyon féltem" – mondta a portugál. "Hatalmas álmom teljesült."

 

"Eddigi karrierem csúcspontja, hogy a Premier League-ben és a Manchester United színeiben, a világ egyik legnagyobb gárdájában focizhatok."

 

"Mikor felhívtak azzal, hogy létrejöhet az átigazolásom, sírva értesítettem a családtagjaimat."

 

 

"Örömkönnyek voltak természetesen. Ezért a lehetőségért küzdöttem életem során, egy ilyen óriási klubért. Meg kellett ragadnom az esélyt, hogy teljesüljön az álmom."

 

"A családom a kezdetek óta tisztában volt vele, hogy profi focista akarok lenni, és a célom, hogy a Vörös Ördögöknél játszhassak."

 

A koronavírus-járványt megelőzően Bruno remekül mutatkozott be Manchesterben, 3 gólt szerzett és 4 asszisztot osztott ki az első 9 mérkőzésén Ole Gunnar Solskjaer csapatában.

 

A bajnokság június 17-ei rajtolásával először lehetnek egyszerre pályán a sérüléséből visszatérő Paul Pogbával. Fernandes rendkívül izgatott emiatt, mivel nagyra értékeli Paul képességeit.

 

 "Sajnos sokat volt sérült. Fantasztikus lehetőség, hogy mellette szerepelhetek. Ő a klub és a világ egyik legjobbja" – fejezte be a 18-as.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!