Solskjaer: Még több jön

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer úgy érzi, a Sheffield United ellen 3-0-ra megnyert találkozót követően is vannak területek, ahol lehet fejlődni.


A Vörös Ördögök Anthony Martial mesterhármasával gyűjtötték be a három pontot, ám a mester úgy véli, csapatának több gólt kellett volna elérnie kettőnél a szünetig és azt akarja, sokkal kíméletlenebbek legyenek elöl.

 

Persze Martial élesnek tűnt és lenyűgözte Olét azzal, ahogy nyomást gyakorolt az ellenfélre, és ahogy a kapu előtt teljesített.

 

A menedzser a találkozót követően az MUTV-nek nyilatkozott, valamint sajtótájékoztatón mondta el véleményét...

 

 

GYORSABBAN EL KELL VÉGEZNI A MUNKÁT

 

"Időnként fantasztikus focit nyújtottunk. Korábban le kellett volna zárnunk a meccset. Az egyetlen kritika, amit mondani tudok, hogy nem mentünk úgy a szünetre, hogy 100%-osan éreztük volna, ez a mérkőzés a kezünkben van. Nagyon jó második félidőt produkáltunk, irányítottunk, domináltunk. Amikor egész meccsen egyetlen kaput eltaláló lövése van az ellenfélnek, akkor tudod, hogy más dolgokat is tettél, mint hogy jól játszottál. Jól nyomtunk, jól passzoltunk és keményen futottunk. De több gólt kell szereznünk korábban, hogy pihenhessünk."

 

 

MARTIAL, A CÉLSZEMÉLY

 

"Nagyon örülök Anthony fejlődésének, tudja, hogy azt akarjuk, jól szerepeljen. Vele és minden támadóval mindig dolgozunk a befejezéseken. Ma megkapta a kemény munkája jutalmát. De az, ahogy nyomást gyakorolt az ellenfélre, észrevétlen maradt. Úgy érzem, ma kivételes volt és a Tottenham ellen is megmutatta, milyen nyomást tud gyakorolni elöl az ellenfélre, úgyhogy nagyon boldog vagyok. Az első gól létfontosságú volt ma és az, ahogy fordult és pozícióba helyezte önmagát, hogy bevágja Marcus beadását, az nagy örömömre szolgált. Egyre jobban bekerül ezekbe a pozíciókba. A Tottenham ellen is volt jó lefordulása, ami után Lloris nagyot védett, úgyhogy jó formában van Anthony."

 

 

HÖMPÖLYGŐ FOCI

 

"A harmadik gól? Kiváló volt. Ez a Manchester United. Csak az a nagyon rossz, hogy nem ünnepelhettek együtt a szurkolókkal, a közönséggel. Hiányzik ez és valószínűleg ez egy olyan dolog, amire Anto emlékezni fog első mesterhármasa mellett - hogy nem tudott ünnepelni a szurkolókkal. Furcsa, de fantasztikus, amit tettek a játékosok, mindent megteszünk, mire visszatérhetnek majd a szurkolók. Időnként nagyon-nagyon jól fociztunk, de még több gólt szerezhettünk volna és le kellett volna zárni a mérkőzést a szünet előtt. Mindig gond az, ha úgy mész a szünetre, hogy tudod, több gólt is szerezhettél volna. De ahogy kézben tartottuk a meccset, ahogy nyomást gyakoroltunk rájuk és megakadályoztuk, hogy játszani tudjanak, az nagyon jó volt. Úgyhogy nagyon örülök ennek a teljesítménynek, de nem kellene 100%-osan boldognak lennünk, hiszen még van több is, ami jönni fog."

 

 

 

POGBA-BRUNO KOMBINÁCIÓJA

 

"Paul még kissé távol van legjobb formájától, ami természetes, hiszen szeptember óta először kezdett. Keményen dolgozik, reméljük, többet ad majd. Úgy vélem, Bruno mutatott néhány minőségi dolgot és izgalmas, hogy ilyen tehetségekkel dolgozom együtt."

 

 

ÚJABB MECCS KAPOTT GÓL NÉLKÜL

 

"Ragyogó, ez az, amit a nyomásról mondani szoktunk. Nyomni a legfelső sortól kezdve, a csatároktól indulva, amihez az egész csapat társul és tudjuk, keményen kell dolgoznunk annak érdekében, hogy megnyerjük a meccset és hogy mi játsszuk a focit. Ha jól védekezel, a legtöbb labdát megszerzed, szóval nagyon örülök a védekezésben nyújtottaknak."

 

 

A TOP 4 ÜLDÖZÉSE

 

"Soha nem mondtam, hogy a negyedik hely a célunk! A harmadik vagy a negyedik helyre akarunk beérni, de minden egyes összecsapásra összpontosítanunk kell. Van még két kupa is [az Európa-liga és az FA-kupa] számunkra, tehát egyszerre egy mérkőzésre figyelünk és reméljük, végül szerzünk annyi pontot, amennyi kell és talán csak két csapat áll majd előttünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!