Lindelöf: Büszkék vagyunk a kapott gól nélküli mutatónkra

Victor Lindelöf nagyon izgatott volt, hogy a Manchester United segítségére lehetett egy újabb kapott gól nélküli mérkőzés lejátszásában, mikor a Vörös Ördögök kedd este 3:0-ra nyertek a Brighton & Hove Albion otthonában.


Amilyen kiváló támadó játékot mutatott be az együttes Bruno Fernandes, Mason Greenwood és Paul Pogba vezényletével az Amex Stadionban, a United olyannyira kiválóan védekezett a Sirályok ellen.

 

Graham Potter csapatának legyőzésével a Vörös Ördögök lenyűgöző, 11. kapott gól nélkül lejátszott mérkőzésnél tartanak minden sorozatot figyelembe véve az elmúlt 15 találkozójukon. Ez idő alatt csak 4 gólt kapott a csapat, ami olyan rekord, amelyre Victor nem meglepő módon nagyon büszke.

 

"Sok gólt akarunk lőni, és természetesen minél több mérkőzést akarunk kapott gól nélkül lejátszani, tehát nagyon örülök ennek" - mondta a középső védő az MUTV-nek, a 3-0-s győzelem után.

 

"Védőként, valamint csapatszinten is nagyon jól védekeztünk. Sokat birtokoltuk a labdát, amikor pedig elvesztettük azt, elég gyorsan visszaszereztük, tehát nagyon elégedett vagyok a mai teljesítménnyel."

 

Miközben a hátsó négyes ismét ragyogott, David de Gea a második félidőben két kiváló védést is bemutatott.

 

A Manchester United első számú kapusa ragyogóan reagált Aaron Connolly, majd Neal Maupay próbálkozásaira, amellyel hozzájárult a három gólos előny megőrzéséhez.

 

 

"Nagyon fontos, hogy tudod, amikor elveszítjük a labdát és adunk nekik néhány esélyt, David mindig készen áll" - mondta Victor.

 

"Ismét megmutatta, milyen kiváló kapus, szóval mindig örülök, ha mögöttünk áll."

 

Ez a győzelem azt jelentette, hogy a United minden sorozatot figyelembe véve 15 mérkőzés óta veretlen, és Lindelöf úgy véli, hogy a Vörös Ördögök hatalmas magabiztossággal játszanak.

 

"Azt hiszem, minden alkalommal megmutatjuk mikor pályára lépünk, hogy milyen csapat vagyunk és milyen futballt játszhatunk."

 

"Ma a 90 perc alatt végig irányítottuk a játékot. A második félidőben volt néhány helyzetük, de azt hiszem, hogy kontroll alatt tartottuk az eseményeket, és jó teljesítményt nyújtottunk odakint. Tehát nagyon boldog vagyok."

 

"Van néhány igazán jó játékosunk ott [támadásban]" - tette hozzá.

 

"Azt hiszem, ismét megmutatták, mit jelentenek a pályán számunkra, és amikor így tartjuk a labdát, irányíthatjuk a játékot. Nagyon jó nézni, ahogy fociznak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!