Ole támogatná Pogba szerződéshosszabbítását

A menedzser reméli, Pogba és a United meg tud egyezni a közös jövőről.


A világbajnok francia kontraktusa jövő nyárig él, mely opciós jogot garantál az együttes számára, hogy kitolhassa annak hatályát plusz 1 évvel. Hosszú ideje arról terjengenek a pletykák, hogy Pogba távozik idén – amit ügynöke, Mino Raiola is üdvözölne –, Solskjaer viszont bízik benne, hogy maradásra tudja ösztökélni őt a klub.

 

"Nem mondhatok semmit a csapat és a játékosok között folyó tárgyalásokról, de természetesen meg akarjuk tartani a legjobbjainkat" – válaszolt a norvég arra a kérdésre, várható-e Paul hosszabbítása.

 

"A jövőt építjük. Scott és Nemanja is az ő pozíciójában játszik, de karrierjük különböző szakaszaiban járnak. Előbbi még a kezdetén, utóbbi már sok csatát megélt futballista, szükségünk van az átmeneti szakaszban lévő labdarúgókra is."

 

"Mióta Paul megérkezett, folyamatosan egyre jobb teljesítményt nyújt, élvezi a játékot, meglátjuk, mi sülhet ki még ebből."

 

 

Solskjaer már többször beszélt arról, hogy az idei átigazolási szezon merőben más lesz, mint az eddigiek, és ha úgy döntenének a Vörös Ördögök, hogy megválnak Pogbától, akkor a járvány előtti piaci értékénél alacsonyabb összegért tudnák csak értékesíteni játékjogát.

 

Leroy Sane 49 millió eurót kóstált a Bayern számára, amely transzfer nagyjából körvonalazza azt, mire lehet számítani idén.

 

"Az egész futballvilág változásokon megy keresztül mind pénzügyileg, mind a tekintetben, hogyan viszonyulunk egy játékosért kért összeghez" – tette hozzá Ole. "Úgy gondolom, ésszerű és reális kéréssekkel szoktam fordulni Edhez [Woodward]."

 

"Szerintem már mindenkinek világos, hogy mindig a klub érdekeit tartom szem előtt, és a legjobbat akarom kihozni a csapatból. Csakis hosszú távon gondolkozom, így érzem megfelelőnek. Próbálok hasznosan bánni az átigazolásokra fordítható összegekkel, de saját magam életére is elmondható ugyanez."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!