Megint Bruno a hónap játékosa a Premier League-ben

A portugál középpályás ezzel a hetedik játékos lett a díj történetében, aki egymás után másodszorra érdemelte ki a hónap legjobbja elismerést a játékosok közül.


Bruno Fernandes lett június hónapban az EA Sports Hónap legjobb játékosa díj nyertese, egymás után másodszor a szezonban.

 

Ezzel Fernandes lett a hetedik játékos a történelemben, aki egymás után két hónapban is elhódította ezt a dicsőséget, azt követően, hogy februárban, Angliai karriere kezdetén már kiérdemelte ugyanezt az elismerést.

 

 

A portugál júniusi díját négy góljával, köztük a Brighton & Hove Albion ellen lőtt duplájával és a Tottenham Hotspurrel szemben értékesített büntetőjével hódította el. Emellett még márciusban, a koronavírus világjárvány miatti leállások előtt az Everton hálóját is bevette, amely szintén beleszámított az előző havi teljesítményébe.

 

A Manchester United irányítója ezzel csatlakozott ahhoz az elitklubhoz, amelybe legutoljára a 2017/18-as szezonban Mohamed Salah nyert felvételt, előtte pedig Jamie Vardy, Harry Kane, Cristiano Ronaldo, Dennis Bergkamp és Robbie Fowler került be.


premierleague.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!