Csapathírek a Southampton meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer utalást tett rá, hogy sorozatban ötödszörre is változatlan kezdőtizenegyet fog megnevezni a hétfői, Southampton elleni hazai bajnoki mérkőzésre.


A Vörös Ördögök minden sorozatot figyelembe véve már zsinórban 17 mérkőzés óta nem találtak legyőzőre, csütörtökön este pedig az első csapat lettek a Premier League-ben, amely egymás után négy mérkőzést tudott megnyerni legalább három gólos különbséggel, azt követően, hogy az elmúlt hetek során legyőzték a Sheffield Unitedet, a Brighton & Hove Albiont, a Bournemouth-t és az Aston Villat.

 

A hétfő esti, Álmok Színházában rendezendő bajnoki mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján Solskjaert arról kérdezte az egyik újságíró, hogy ugyanazt a kezdőcsapatot és meccsnapi keretet fogja-e kijelölni, mint az elmúlt meccsekre.

 

"Rengeteg dolgot kell figyelembe venned, amikor egy csapatot irányítasz" - kezdte Ole.

 

 

"Vannak itt olyan játékosaink, akik tettre készek és alig várják a lehetőségüket, de persze olyanok is, akik már ritmusban vannak."

 

"Számos döntést kell meghozni, de ezeket könnyebb kivitelezni akkor, amikor jól játszunk és teljesítünk."

 

Phil Jones és Axel Tuanzebe akik jelenleg egyedül nem vehetőek számításba sérülés miatt, így Ole egy széles és sikerre éhes merítésből dolgozhat.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!