Bruno: Most már a trófeák állnak a célkeresztben

A BL-indulás bebiztosítását követően a portugál szeme előtt máris új célok lebegnek.


A Leicester elleni 2-0-ra megnyert, és jövő évi nemzetközi színteret érő mérkőzésen a középpályás tizenegyesgóljával szerezte meg a vezetést a United.

 

Fernandes azonban egyelőre még a szezon hátralévő részével foglalkozik, ugyanis az augusztusban folytatódó EL-ben lesz jelenésük a Vörös Ördögöknek.

 

"Mostantól az Európa-ligára koncentrálunk, ami egy igazán jelentős sorozat, meg akarjuk nyerni" – mondta a 25 éves játékos a Rókák elleni diadal után.

 

"Azért jöttem Manchesterbe, hogy trófeákat nyerjek. Minden összecsapáson győzelemre kell játszanunk, az EL-ben sem lesz ez másképp."

 

 

Bruno tehát egyelőre a második számú európai kupaporondra fókuszál, viszont nagyon várja a következő Bajnokok Ligája-idényt.

 

"A BL természetesen egy rendkívül különleges sorozat, remélem, a szurkolók is részesei lehetnek" – folytatta a 18-as.

 

"Megérdemeljük, hogy csúcsmeccseket játszhassunk Európa legpatinásabb csapataival. Semmi kivetni valóm az EL-lel kapcsolatban, de mindenki tisztában van vele, hogy a BL többet jelent."

 

"Jól érezzük magunkat, sikerült elérni azt, amiért eddig küzdöttünk" – tette hozzá az ex-Sportingos. "Keményen dolgoztunk, hogy megélhessük ezt a pillanatot. Tudtuk, csak akkor mondhatjuk magunkat sikeresnek, ha megcsípjük a BL főtábláját, ezért mindent megtettünk érte."

 

"De nem vagyunk teljesen elégedettek, nem ülhetünk a babérjainkon, mivel a klub és a játékosok sokkal többre hivatottak. Megvan a minőség az együttesben, hogy címeket hódítsunk el – nem csak egyet. Úgy gondolom, csak trófeákkal a zsebben lennénk igazán boldogok."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!