Pogba hamarosan tárgyalna szerződéséről

Paul Pogba arra számít, hogy a Manchester United szerződés hosszabbítási tárgyalásokat kezdeményez vele, amint befejeződik az Európa-liga szereplésük.


A középpályás jelenlegi szerződéséből még egy év hátra van az Old Traffordon, de a klub további 12 hónapra is opcióval rendelkezik.

 

A francia játékost tavaly nyáron a Juventus-szal és a Real Madriddal is összeboronálták, de mostanra úgy tűnik, hogy inkább arra hajlik, hogy új szerződést kössön a Uniteddel.

 

Pogba hosszan tartó sérülése miatt a 2019/20-as szezon nagy részét kihagyni kényszerült, de a koronavírus világjárvány okozta karantén időszakot követően remek formában tért vissza és akár még egy Európa-liga sikerrel is megkoronázhatja sokáig pályafutása legpocsékabb időszakának tűnő idényét - amelyet aztán egy új szerződés követhet.

 

"Pogba boldog a Unitednél és arra számít, hogy az Európa-liga szereplésüket követően tárgyalást kezdeményeznek vele szerződése meghosszabbításáról" - jelentette a Sky Sports News munkatársa, Dharmesh Sheth.

 

"Jelenlegi szerződése jövő nyárig tart, de a United mindig szerződésbe foglal plusz egy opcionális évet, hogy ne járjanak pórul az ingyen történő távozásokkal."

 

"Elmondható, hogy a United jobb pozícióból egyezkedhet Pogbával, ugyanis a dolgok jelenlegi állása szerint Dean Henderson visszatér a Sheffield Unitednél töltött kölcsönéből, Alexis Sanchez távozásával pedig jelentős összegek szabadultak fel azáltal, hogy már nem kell állni a bérét."

 

"Mindkét fél részéről hajlandóság mutatkozik arra, hogy tárgyalóasztalhoz üljenek."

 

 

Egy másik megoldandó feladatnak mutatkozik a Vörös Ördögök számára Jesse Lingard jövőjének tisztázása.

 

"Jesse Lingard esetében, csakúgy mint Paul Pogbánál, egy év van még hátra a szerződéséből, szintén plusz egy éves hosszabbítási opcióval" - tette hozzá Dharmesh.

 

"A menedzser, Ole Gunnar Solskjaer szeretné, ha Lingard maradna. Lingard imádja a Unitedet, de arra nem tud garanciákat kapni, hogy folyamatos játéklehetőséget biztosítanak számára."

 

"Jelen pillanatban nem tagja a United alap kezdőcsapatának és azt kell hogy mondjuk, a kispadra is igen ritkán ülhet csak le. Valószínűtlennek tűnik, hogy a jövőben bármilyen garanciát kaphatna a biztos játéklehetőségét illetően."

 

"Tehát döntéseket kell hozni Lingard esetében, ahogyan Pogbánál is, de ezeket leginkább akkor hozhatják meg, ha tudnak helyettük jobb potenciállal rendelkező igazolásokat bonyolítani."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!