Bruno: Még számos címet hódíthatunk el a jövőben

Bruno Fernandes első Vörös Ördögként teljesített szezonját követően üzenetet küldött a világ Manchester United szurkolóinak, amelyben kihangsúlyozta abbeli vágyát, hogy szeretne "számos címet elhódítani a jövőben".


A portugál karmester fantasztikus hatékonysággal teljesített, mióta januárban megérkezett a Sporting együttesétől és egyértelműen azonnal a manchesteri szurkolók egyik kedvencévé avanzsált.

 

Mindez nagyban köszönhető annak a fantasztikus hatásnak, amellyel Bruno volt a csapat formájára és amely végül kulcsfontosságúnak bizonyult ahhoz, hogy a Vörös Ördögök a Premier League harmadik helyén végeztek.

 

Fernandes emellett hathatósan közreműködött a csapat FA-kupa és Európa-liga menetelésében is, amikor a csapat mindkét sorozatban az elődöntőig jutott és minden sorozatot figyelembe véve 22 mérkőzésen 12 góllal zárt.

 

Bruno egy tucatnyi góljáig a Sevilla elleni vasárnapi európai kupamérkőzésen jutott el és ahogy többi csapattársa, úgy ő is feldúlt volt az általuk dominált mérkőzésen elszenvedett 2-1-es vereség miatt.

 

Egy, külön 2.6 millió Instagram követőjének címezett bejegyzésében Fernandes csalódottságának adott hangot, de emellett már új céljai elérése lebeg a szeme előtt.

 

 

"Sajnos az Európa-liga kalandunk itt ért véget" - kezdte Bruno a szurkolóknak írt üzenetét.

 

"Nem úgy alakult, ahogyan arra számítottunk. Ott akartunk lenni a döntőben és harcolni akartunk azért a trófeáért, amire vágytunk. Amellett, hogy gratulálunk a Sevillanak a döntőbe jutáshoz, azt gondoljuk, hogy jól játszottunk és nem azt érdemeltük, hogy itt érjen véget számunkra a sorozat."

 

"Most itt az ideje a pihenésnek és a visszatekintésnek, majd még erősebben kell visszatérnünk, hogy elérhessük azokat a céljainkat, amelyeket kitűzünk a következő szezonra."

 

"Köszönöm az összes csapattársamnak és stábtagnak, akik nagy szeretettel fogadtak engem a Vörös Ördögök között az elmúlt hónapokban. Remélem, hogy továbbra is veletek tanulhatok és fejlődhetek minden egyes nap és még számos címet hódíthatunk el a jövőben. Együtt veszítünk, együtt hibázunk és együtt is erősödünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!