Maguire megtarthatja a csapatkapitányi szalagot

A Manchester United a következő szezonban is Harry Maguire-t kívánja megnevezni csapatkapitányként.


Maguire-t 21 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték kedden, miután a görög bíróság bűnösnek találta súlyos testi sértés, hatósági intézkedés akadályozása, valamint többszörös vesztegetés kísérlete bűntettében.

 

A Szírosz szigetén működő bíróság valamennyi vádpontban bűnösnek találta a 27 éves játékost. A csapatkapitány a testvérével és a barátjával egyetemben került letartóztatásra, miután a Míkonoszon töltött nyaralása alatt verekedésbe került, ami azon a feltevésen alapult, hogy húgát "randi droggal" beinjekciózták.

 

Szerdán ugyanakkor a United bejelentette, hogy Maguire jogi csapata fellebbezést nyújtott be. Hozzátették továbbá, hogy: "ez azt is jelenti, hogy Harrynek nincs bűnügyi előélete a bűnügyi nyilvántartásban, így újra megilleti őt az ártatlanság vélelme mindaddig, amíg be nem bizonyítják, hogy bűnös."

 

 

Egyelőre még nem tűztek ki új időpontot a fellebbezés elbírálására, a United pedig arra készül, hogy az ügy sokkal tovább fog tartani, mint az elsőfokú határozat alapjául szolgáló tárgyalás.

 

A Sky Sports News úgy tudja, hogy Maguire már elhagyta Görögországot, és hamarosan visszatér Manchesterbe.

 

Az elsőfokú ítélet meghozatalát követően Gareth Southgate visszavonta az angol válogatottba történő meghívót, ahol a védő a Nemzetek Ligája mérkőzéseken került volna bevetésre.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!