Maguire extra pihenőidőt kap

Harry Maguire számára extra pihenőidőt biztosít a Manchester United, miután a védőt néhány hete letartóztatták és bíróság elé kellett állnia Görögországban.


Ole Gunnar Solskjaer keretének azon tagjai, akiknek nincsenek válogatottbeli kötelezettségük, szerdán kell, hogy munkára jelentkezzenek Carringtonban a felkészülési időszak megkezdéseként.

 

De úgy tudni, hogy a csapatkapitány valószínűleg legalább a hét végéig nem lesz köztük.

 

Ezáltal Maguire két hétnyi edzésmunkát végezhetne, mielőtt a Vörös Ördögök megkezdik szereplésüket a Premier League bajnoki szezonjában, amikor szeptember 19-én a Crystal Palace-t fogadják az Old Traffordon.

 

A Premier League a Manchester United és a Manchester City számára is plusz egy hétnyi pihenőt engedélyezett az Európa-ligában és a Bajnokok Ligájában való részvételük okán.

 

 

Maguire-nek a hétvégén alapesetben csatlakoznia kellett volna az angol válogatott Izland és Dánia elleni Nemzetek Ligája selejtezőjére készülő keretéhez, de Gareth Southgate szövetségi kapitány még a kerete kihirdetésének napján visszavonta a játékos meghívóját.

 

Maguire és jogi képviselete sikeresen fellebbezett a görög bíróság által rá kiszabott 21 hónapos felfüggesztett börtönbüntetést tartalmazó ítélete ellen, ügyének újratárgyalására azonban akár két évet is várnia kellhet.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!