Van de Beek orvosi vizsgálaton

Donny van de Beek kötelező orvosi vizsgálaton esik át Hollandiában, mielőtt véglegesítenék 40 millió fontos Ajaxtól történő átigazolását a Manchester Unitedhez.


Az ügyletet, amely értékét 39 + 5 millió euró összegűre teszik, a következő napokban véglegesíthetik, amíg a játékos a holland válogatott edzőtáborában tartózkodik.

 

A 23 éves középpályás az orvosi vizsgálaton is a nemzeti csapat köreiben esik át, mielőtt a Lengyelország és Olaszország elleni Nemzetek Ligája selejtezőket követően az Egyesült Királyságba utazna.

 

A Sky Sports átigazolásokkal foglalkozó műsora beszámolt róla, hogy az Ajaxnál fő szempont volt Van de Beek bármilyen átigazolási ügyének szeptember 13. előtti nyélbe ütése, ugyanis az amszterdamiak ekkor kezdik majd meg az Eredivisie új szezonját a Sparta Rotterdam ellen.

 

 

A műsornak a kormány részéről azt is megerősítették, hogy Van de Beeknek az Egyesült Királyságba történő megérkezésekor nem kell majd 14 napig önkéntes karanténba vonulnia, amennyiben a holland válogatott mérkőzéseit megelőzően már a Manchester United játékosaként regisztrálják.

 

Amennyiben a holland játékos akár a szeptember 4-i lengyelek, vagy a szeptember 7-i olaszok elleni selejtezőt megelőzően a United játékosává válik, sportszakmai okokból karantén alóli mentességért folyamodhat.

 

Hollandiának jelenleg nincsen utazási folyosója az Egyesült Királysággal.

 

Frissítés (8:34)

A Sky Sports információi szerint Donny van de Beek sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon Hollandiában.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!