Fantasy Premier League nyereményjáték a Fanaticsen!

A tét nem más, mint egy 2020/21-es Manchester United eredeti hazai mez. Mit kell tenned ezért a nyereményért? Be kell bizonyítanod, hogy te vagy a legjobb menedzser a ManUtdFanatics szurkolói között.


Hétvégén rajtol a Premier League 2020/21-es szezonja. Ez a cikk és játék neked szól:

Ha közelebb akarod hozni magadhoz a Premier League világát. A legkisebb mértékben, de érdekeltté akarsz válni a hétről hétre zajló öldöklő csatában.

 

 

Te jobban csinálnád?

 

Úgy gondolod, hogy nem csak a Manchester Unitedet, hanem a Premier League-t is jól ismered? De vajon mennyire? Gondoltad már valaha úgy, hogy nem ezt vagy azt a játékost igazoltad volna le a Unitedbe? Eszedbe jutott már, hogy te jobban is össze tudnád rakni a kezdő 11-t? Szidtad a nyáron a klubot, hogy nem jól költik el a pénzt játékosokra? Akkor jó helyen jársz, ugyanis itt egy lehetőség, hogy megmutasd, nálad jobban senki nem rakja össze a csapatát. Ne csak a komment szekcióban villogj, vagy magadban zsörtölődj. Gyere és mutasd meg mit tudsz!

 

A játékról

 

Először is, a játék teljesen INGYENES. A Premier League hivatalos Fantasy oldalán belül fog zajlani. Egy egyszerű regisztráció után már el is kezdheted a csapatod összeállítását. Úgy gondolod, hogy nincs erre elegendő időd? A szintén ingyenes applikáció nagyban megkönnyítheti a dolgod. Szóval gyere és csatlakozz a zárt közösséghez! Természetesen év közben is csatlakozhatsz, csak akkor hátrányban leszel másokkal szemben.

 

Játék: https://fantasy.premierleague.com/

Liga csatlakozási kód: ma7fmz

 

A játék menetről:

 

A játék menete nagyon egyszerű: Te vagy az edző, te állítod össze a játékoskereted. A pontjaidat (lehet pozitív és negatív egyaránt) a játékosok után kapod, annak alapján, hogyan teljesítenek a valós aktuális fordulóban. Egy játékos lőhet gólt, vagy öngólt, adhat gólpasszt, kaphat gólt, kapusnál bónusz, ha nem kap gólt, kihagyhat büntetőt, sárga vagy piros lapot is szerezhet és így tovább..

 

A játék során 100 millió áll rendelkezésedre, amelyből 15 játékost kell megvásárolni a következőképpen: 2 kapus, 5 védő, 5 középpályás, 3 csatár. Mínuszba nem tudsz menni, szóval jól oszd be a pénzed!

 

Fontos tény, hogy egy csapatból maximum 3 játékost vásárolhatsz. Így sajnos nem tudsz csak 11 MU játékost betenni a kezdődbe. Minden héten az általad nevezett kezdő 11 szerzett pontjai számítanak. Előfordulhat, hogy nálad egy játékos a padon ül, közben szerez pontot, sajnos ez nálad nem számít. Fordítva is igaz, nálad egy játékos kezdő, de az aktuális fordulóban a valóságban nem játszott, így ő 0 pontot fog neked érni.

 

 

Az oldal nyelve angol, de ne ijedj meg, abszolút nem bonyolult. Dióhéjban ennyit a játékról. Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor nincs más teendőd, mint regisztrálni a fenti linken és összerakni a csapatod.

 

Apropó csapat: Minden játékosnak egy meghatározott ára van. A sztárjátékosok nyilván magasabb áron mozognak. Melyik utat járod? Valódi sztárokat szeretnél a csapatodba, vagy esetleg olcsóbb, de tehetséges fiataloknak adsz lehetőséget? Az ár ugyanis nem biztosíték arra, hogy több pontot is szerez valaki. Ahogy már említettem, minden pont a valós pályán elért teljesítményből generálódik.

 

Gyere és csatlakozz!

 

Ha tetszik a játék, akkor olvass utána bővebben, vagy ha nincs rá szükséged, akkor gyere és csatlakozz a ManUtdFanatics.hu ligához. Ez egy zárt, privát liga, így ne felejtsd el, hogy melyik kóddal tudsz csatlakozni. Csatlakozási kód: ma7fmz

 

Velem eddig a Taktikai Mágnestábla rovatban találkozhattál, amennyiben olvastad az elemzéseket. Most gyere és mérjük össze tudásunkat a Fantasy Premier League világában is. Én már regisztráltam! És te?

Utóirat

Link: https://fantasy.premierleague.com/

Liga csatlakozási kód: ma7fmz


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!