Calvert-Lewin iránt érdeklődik a United?

A legfrissebb hírek szerint a Vörös Ördögök az Everton csatárát szemelték ki, akire a liverpooli együttes egy 80 millió fontos árat tűzött ki.


Ez a 80 milliós ár azonban azelőtt volt, hogy a hétvégén legfiatalabb angol játékosként mesterhármast szerzett az 5-2-re megnyert Everton-West Brom meccsen.

 

Dominic Calvert-Lewin remek teljesítményének köszönhetően felkeltette Ole Gunnar Solskjaer érdeklődését is, akinek égető szüksége lenne új igazolásokra.

 

A 23 éves támadó négy évvel ezelőtt 1,5 millió fontért érkezett az Everton csapatához a Sheffield Unitedtől, most viszont az ára az egekben lehet. Ez a 80 milliós összeg a Chelsea-t és a Manchester City-t is elgondolkodtatja, akik szintén szeretnék megszerezni a támadót.

 

 

Az angol csatár egyébként Carlo Ancelotti érkezése óta állandó szerephez jut a liverpooli kékeknél, és december óta 23 mérkőzésen 12 gólt szerzett. A teljesítményre Gareth Southgate is felfigyelt, aki behívót is küldött a játékosnak a jövő hónapi Wales, Belgium és Dánia elleni találkozókra.

 

A hétvégi mesterhármasát követően Calvert-Lewin a következőket mondta: "Ez a legnagyobb elismerés - az első mesterhármasom profi szinten, és egy remek csapatteljesítmény."

 

Az Everton menedzserének is volt egy-két szava a fiatal játékos teljesítményére: "Úgy vélem, hogy ő [Calvert-Lewin - a szerk.] Európa és Anglia szinten is topjátékos lesz."

 

A fiatal támadó egyébként márciusban öt évre hosszabbított a jelenlegi csapatánál.


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!