Telles jönne, de az árával kapcsolatban még nincs megállapodás

A Manchester Unitednek egyelőre nem sikerült megállapodnia a Portóval, mivel mindenképp le szeretnék tornázni a brazil 36,6 millió fontos árát.


Alex Telles szívesen költözne az Old Traffordra, amennyiben a kluboknak sikerül megegyezni a kivásárlási árról.

 

A brazil védő jelenleg 40 millió euróért (36,6 millió fontért) vihető el a portugál klubtól, azonban a Vörös Ördögök nem szeretnének ennyit kiadni a 27 éves játékosért, aki januártól szabadon tárgyalhatna más csapatokkal, ugyanis már csak egy év van hátra a szerződéséből.

 

A Porto és a United egyelőre intenzíven tárgyal az ügy lefolytatása kapcsán, és hamarosan meg is egyezhetnek a játékosról.

 

Ole Gunnar Solskjaeréknak eddig sikerült megszerezniük Donny van de Beeket az Ajaxtól 34,8 millió fontért, viszont további erősítéseket szeretnének a csapathoz.

 

 

A norvég edző szerint a csapatnak főleg a védelembe kél el az erősítés, ezért szeretne Luke Shaw mellé egy másik szélső védőt, ezzel pedig Brandon Williams akár átkerülhet a jobb oldalra, Aaron Wan-Bissaka mellé.

 

A United egyébként hamarosan meg is válhat néhány jelenlegi védőjétől. Chris Smallingot ugyanis a Roma szeretné leigazolni. Emellett Marcos Rojo és Phil Jones is a távozás küszöbén áll, viszont még nem érkezett értük megfelelő ajánlat - állítólag csak ezen játékosok távozása után fog új védők után nézni a klub.

 

A felsorolt védők mellett Sergio Romero, Andreas Pereira, Jesse Lingard és Diogo Dalot is távozhat a csapattól az átigazolási ablak bezárta előtt.


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!