Solskjaer elégedett a középpálya mélységével

Az első idegenbeli Premier League mérkőzésünk előtt a Brighton & Hove Albion ellen, a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a középpályás poszton lévő merítési lehetőségekről beszélt.


A Crystal Palace elleni múlt heti mérkőzésen az Old Traffordon a Bruno Fernandesből, Paul Pogbából és Scott McTominay-ből álló középpályával állt ki Ole.

 

A keddi, Luton Town elleni Ligakupában történő továbbjutás során a norvég Nemanja Matic, Fred és a nyári igazolás, Donny van de Beek mellett tette le a voksát.

 

A menedzser péntek reggeli sajtótájékoztatójának egyik fő témaköre az volt, hogy Van de Beek, Fernandes és Pogba képes-e egyszerre a pályán lenni.

 

 

"Nos, úgy gondolom, hogy a jó játékosok képesek együtt játszani" - mondta a főnök.

 

"Mellettük azonban Scott [McTominay], Nemanja [Matic] és Fred is jó játékosok, úgyhogy erős a mezőny a kezdőbe kerülésért."

 

"Számos lehetőséget és rendszert látok ebben a középpályában. Természetesen bizonyos pillanatokban láthatjuk majd őket együtt játszani" - tette hozzá a norvég.

 

Van de Beek a cserepadról beállva szerzett gólt a Palace elleni mérkőzésen, emellett pedig a Luton ellen is veszélyes volt a támadójátéka. Ez olyasmi, amit Ole is látni akar a szezon során, kezdve a szombati mérkőzéssel.

 

"Természetesen nem voltam boldog a Palace elleni mérkőzés után" - mondta a menedzser.

 

"Nem voltunk készek arra, hogy azon a hőfokon játszunk, és azt a minőséget képviseljük, amire szükségünk van. Nem voltak meg az elfutásaink sem. A júniusi, júliusi újrakezdés után után úgy gondoltam, hogy nagy lépést tettünk meg."

 

 

"Egy mérkőzésnek megvan a maga életútja, a Palace elleni pedig kifejezetten kiábrándító volt, ugyanakkor továbbra is magabiztos vagyok azt illetően, hogy képesek vagyunk magunk alá temetni csapatokat az általunk képviselt minőséggel. Több kreativitásra és minőségre van viszont szükségünk, mint amit azon a mérkőzésen mutattunk, ebben biztos vagyok."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!