Friss hírek a Telles-sztori kapcsán

Habár az elmúlt napokban úgy tűnt, hogy a Manchester United közel áll a védő megszerzéséhez, a portugál lapok szerint a megállapodás még messze van.


Az elmúlt napokban az angol sajtóban rendre arról lehetett olvasni, hogy Alex Telles elfogadta a United ajánlatát, és már csak a Portóval kell, hogy megegyezzenek a Vörös Ördögök, de ez úgy tűnik, hogy kissé nehézkesen történik.

 

Az A Bola portugál lap a mai napon arról értesült, hogy a Manchester United 15 millió eurót kínált a védőért, akinek jövő nyáron lejár a szerződése a jelenlegi csapatában. A Porto azonban egészen addig nem hajlandó tovább tárgyalni, amíg a United 20 millió eurót nem kínál nekik.

 

Úgy tűnik, hogy türelemjáték lesz a javából, hiszen a lap szerint a Porto erősen kitart az álláspontja mellett, annak ellenére, hogy szükségük van a pénzre.

 

 

Az A Bola mellett a Record nevű hírportál is beszámolt a sztorival kapcsolatban. Az ő értesülésük szerint jelenleg semmilyen megbeszélés nem történik a két klub között, ráadásul szombaton minden bizonnyal Telles pályára is fog lépni a Marítimo ellen.

 

A Record szerint egyelőre semmilyen megállapodásról nem beszélhetünk, hiába a sok angol híresztelés.

 

Úgy tűnik, hogy elég nehéz eset lesz megszerezni 15 millió euróért a védőt, tehát a Unitednek növelnie kell az összeget, amennyiben szerződtetni szeretné a játékost. A korábbi hírek szerint Telles nagyon szívesen játszana az Old Traffordon, tehát a személyes feltételekről szóló megegyezésnek lehet valóságalapja. Viszont, hogy megtörténik-e az üzlet, arra a következő napok fognak választ adni.


Sport Witness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!