Shaw reakciója a Spurs elleni vereségre

Luke Shaw fájdalmat érzett és megaláztatást, miután a Manchester United 6-1-es vereséget szenvedett az Old Traffordon a Tottenham Hotspurrel szemben.


Az első percben megszerzett büntető ellenére a Vörös Ördögök a legcsúnyább vereségüket szenvedték el a Premier League-ben, hét perc elteltével pedig a Spurs már két góllal vezetett a mérkőzésen.

 

A 28. percben Anthony Martial piros lapot kapott, a Spurs pedig nem állt le a gólgyártással.

 

Shaw elmondása szerint a Vörös Ördögök szervezetlensége volt a megalázó vereség forrása.

 

"Remekül kezdtünk, kaptunk egy büntetőt, 1-0 volt az állás, aztán a koncentráció hiánya, a szervezetlenség és az ezt követő hibák sorozata megadta nekik a lehetőséget, hogy gólokkal térjenek vissza a meccsbe" - mondta a balhátvéd a Sky Sports-nak.

 

"A piros lap nyilván nem segített, de már jóval előtte, az első gólt követően teljesen kikapcsoltunk, és ez nagyon fáj."

 

 

"Egy Manchester United kaliberű klubnak nem kéne veszítenie, de ha még ilyen módon is teszi azt, az igazán fájdalmas és megalázó, mert úgy érzem, számos nézőt cserben hagytunk, akik a televízió képernyője előtt néztek minket otthonról."

 

"Cserbenhagytuk egymást, a stábot és ez nagyon fáj."

 

Shaw meg sem próbálta áthárítani a felelősséget, ugyanis tisztában van a vereség okával.

 

"Mindegy ki, mikor van a pályán, vagy hogy mi az eredmény, a játékosoknak felelősséget kell vállalniuk" - mondta Luke.

 

"A játékosok felelőssége ez. Talán kapunk némi taktikai utasítást a mérkőzést megelőzően, de amikor a pályán vagy a menedzser már csak tanácsokat tud nyújtani."

 

"Mi vagyunk azok, akik a pályára lépünk, és magasra kell tennünk a lécet. Magas minőségű játékosokkal rendelkezünk, de ez az utóbbi időben nem mutatkozik meg. Tükröt kell tartanunk magunk elé, nem csak egyénileg, de csapatként is, mert jelen pillanatban sehol sem vagyunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!