Hivatalos: Telles aláírt

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy leigazolta a Porto csapatától Alex Tellest. A játékos négy évre írt alá, kontraktusa egy évvel meghosszabbítható.


Telles 27 éves, brazil válogatott játékos, aki tapasztaltnak is számít, évek óta szerepel a Bajnokok Ligájában.

 

Az elmúlt öt szezonban a Porto színeiben 26 gólt lőtt és több mint 50 gólpasszt osztott ki csapattársainak.

 

Bajnoki címeket nyert Portugáliában, valamint Törökországban is, ahol a Galatasaray együttesét erősítette.

 

 

"Óriási megtiszteltetés olyan presztízsű klubhoz csatlakozni, mint a Manchester United. Keményen kell dolgozni ahhoz, hogy elérd ezt a pontot pályafutásod alatt és most ehhez a klubhoz jövök és megígérhetem, hogy tiszta szívemből beleadok mindent, hogy sikeres legyek" - nyilatkozta Telles.

 

"Sok trófeát nyertem az FC Portoval és ezt akarom folytatni a Unitedben. A menedzsernek világos terve és kiszabott iránya van ehhez a csapathoz és nagyon várom, hogy felhúzhassam ezt a híres mezt."

 

Ole Gunnar Solskjaer elmondta: "Első és legfontosabb, üdvözlöm Alex-et a Unitednél. Ő egy olyan játékos, akit egy ideje követünk és az utóbbi néhány évben nyújtott teljesítménye az, amit mi pontosan keresünk. Ő egy harcos és győztes típus, igazi elszántságot és versenyhelyzetet ad a csapatba."

 

"Alex-ben mind játékosként, mind emberként megvannak azok a tulajdonságok, melyeket itt, a Manchester Unitednél akarunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!