Sky: Olénak trófeákat kell nyernie

Andy Mitten szakíró szerint Ole Gunnar Solskjaernak mostantól nyomás alatt kell teljesítenie, ami a trófeák bezsebelését illeti, miután számos kulcsjátékost kapott az évek alatt.


2019 márciusa óta - Solskjaer ideiglenes edzővé történő kinevezésétől kezdve - a United 250 millió fontot költött el olyan nagy pénzmozgással járó játékosokra, mint Harry Maguire, Bruno Fernandes és Aaron Wan-Bissaka.

 

Az idei év szeptemberében érkezett Donny van de Beek is Edinson Cavanival karöltve az Old Traffordra, miután a klub az utolsó pillanatban igazolta le a Paris Saint-Germain támadóját, ugyanúgy, mint a brazil hátvédet, Alex Tellest.

 

 

"Decembertől számítva Ole két éve lesz a United élén. Sokáig azt hangoztattam, hogy támogatni kell a menedzsert, most már azonban számos játékost sikerült megszereznie. Jadon Sanchót nem kapta ugyan meg, de ennek megértem az okát. 108 millió font túlságosan sok a jelenlegi körülmények között."

 

"Az első három Premier League mérkőzésen a United 11 gólt kapott. Ez egy nagyon zavaros szezonkezdet volt, ezért pedig mindenkinek vállalnia kell a felelősségét - a játékosoknak és a menedzsernek egyaránt. Olénak most már teljesítenie kell. Trófeákat kell nyernie."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!