Mata a klub nagykövete lehet visszavonulása után

Egyes hírforrások szerint a Manchester United felajánlotta Juan Mata-nak, hogy töltse be a klub nagyköveti pozícióját játékoskarriere befejezését követően.


A spanyol AS-ben megjelent információk alapján a visszavonulása utáni tiszteletbeli pozícióval kapcsolatos ötletet már a spanyol játékos elé is tárta a klub vezetősége.

 

Mindazonáltal nem tűnik úgy, hogy a 2010-es világbajnok pályafutása a végéhez közeledne.

 

A napokban megjelentek olyan hírek, hogy Mata Szaúd-Arábiából kapott megkeresést, ahol 18 millió fontot kereshetne, azonban a játékos visszautasította, mivel továbbra is a legmagasabb szinten szeretne szerepelni.

 

 

Mata ebben a szezonban két alkalommal lépett pályára a Manchester Unitedben, mindkétszer a Ligakupában, a Luton Town és a Brighton & Hove Albion elleni sikerek alkalmával.

 

Ő kezdte meg a gólgyártást a Luton elleni 3-0-s győzelem során, majd az Amex-ben gólt és gólpasszt is jegyzett a szintén három góllal megnyert találkozón.

 

Mivel ebben a szezonban nem az Európa-ligában szerepel a United, így valószínűtlen, hogy annyi játéklehetőség jutna számára, mint az előző idényben, de az eddig kapott lehetőségeivel jól tudott élni.

 

2014-es Chelsea-től történő átigazolása óta Mata a szurkolók egyik kedvencévé avanzsált és minden mérkőzést beleszámítva 257 alkalommal képviselte a Vörös Ördögöket.

 

Ezeken 50 gólt és 45 gólpasszt jegyzett, amellyel a Sir Alex Ferguson utáni éra egyik legkedveltebb játékosaként tartják számon.


Stretford Paddock

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!