Rashford örül a Cavani által teremtett versenyhelyzetnek

A Unitednak az átigazolási ablak utolsó napján sikerült megszereznie a Paris Saint-Germain gólszerző örökranglistáján első helyen szereplő játékosát, Edinson Cavanit, amivel a klub célja nem titkoltan a tabellán történő előrébb jutás.


A St. James Parkba történő látogatás túl korán érkezett az uruguayi játékos számára, ugyanis Cavani ekkor még a Franciaországból történő beutazása miatti házi karantén utolsó napját fogja tölteni, Rashford azonban örül annak, hogy a Unitednak egy ilyen minőségi játékossal sikerült erősíteni a versenyhelyzetet a csapaton belül.

 

 

"Cavani érkezésével nagyon izgalmassá vált a támadó szekciónk" - tette hozzá. "Remélhetőleg rögtön gólokkal tud majd beszállni, mert ő egyértelműen mérkőzések megnyeréséhez és pontokhoz tud minket segíteni."

 

"Egy meghatározó játékos lehet a szezonban. Ahhoz, hogy két, vagy három trófeát is bezsebelj egy szezonban csapatra van szükséged, és ez nem lehetséges, ha nincsenek olyan játékosok a keretben, akik az egymást követő heteken meg tudják rezegtetni az ellenfél hálóját. Ez nem lehetséges, ha nincs három, vagy négy támadó egy csapatban."

 

"Amikor még gyerek voltam, a Unitednak mindig négy, vagy öt olyan támadója is volt, akik bármikor meglepetést tudtak okozni egy gólszerzéssel. Minél közelebb kerülünk ehhez, annál erősebbek leszünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!