Cavani hálás a támogatásért

A nyáron távozó Edinson Cavani rendkívül hálás a United szurkolóinak támogatásáért, amit az elmúlt két évben kapott az Old Traffordon.


Az uruguayi csatár 2020 októberében érkezett az átigazolási időszak utolsó pillanataiban a Unitedhez és már debütáló szezonjában nagy hatást gyakorolt a csapat szurkolóira. A különleges emlékek közé tartozik például a Southampton ellen csereként szerzett két gólja és gólpassza, az Európa-ligában a Roma ellen szerzett 4 találata, valamint a Fulham elleni félpályáról lőtt gólja is azon a bajnokin, melyen először lehettek ismét szurkolók hosszú időt követően a lelátón.

 

Sajnos ebben a szezonba sérülések hada hátráltatta Cavanit, aki első idényében még a 7-es mezszámot viselte, ám Ronaldo iránti tisztelete jeléül erről lemondott és a 21-es számú mezben láthattuk őt a nemrég zárult idény során. Annak ellenére, hogy nem tudott nagy hatást gyakorolni a csapatra idén, a 35 éves játékos szerette volna megköszönni a szurkolóknak a támogatást, ami számára még akkor is érezhető volt, amikor zártkapus meccseken léphetett csak pályára.

 

"Szeretnék őszinte köszönetet mondani a United szurkolóinak" - mondta Cavani a klubmédiának adott interjújában. "Őszintén szólva a megérkezésem első pillanatában nagy szeretetet kaptam tőlük, ami alapján azt gondolom, hogy elismerték azt a kemény munkát, amit mindig is végeztem és próbáltam mindig a legjobbat nyújtani a csapat számára."

 

"Nagyon, igazán nagyon hálás vagyok nekik és boldog emlékekkel távozom innen annak a szeretetnek köszönhetően, amit kaptam. "

 

 

Bár Cavani góljainak javát üres stadionokban szerezte, az uruguayi sajnálja, hogy ebben az idényben nem tudta megismételni az előző szezonban nyújtott teljesítményét. 

 

"Sokkal többet szerettem volna letenni az asztalra ebben a szezonban. Ami miatt kicsit keserű a szám íze, az az, hogy amikor jobban ment a csapatnak, akkor a szurkolók még nem tarthattak velünk. Idén, amikor visszatérhettek, akkor meg nem tudtam olyan szezont futni, amilyet szerettem volna. Szerettem volna gólokat lőni, amiket velük együtt ünnepelhettem volna. Ezek a pillanatok nagyszerűek egy csatár számára."

 

"Szeretném őszintén, szívem mélyéből megköszönni a szurkolóknak a szeretetét, amit kaptam tőlük, mert egy nagyon fontos egy futballista számára."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!