Bruno: Remek személyiségekkel rendelkezik ez a csapat

A mérkőzés emberévé választott Bruno Fernandes úgy érzi, hogy a Manchester United remek oldalát mutatta a szombat esti lenyűgöző 4-1-es győzelem alkalmával a St. James' Parkban.


A 18-as számú játékosunk kirobbanó formában volt a Tyneside-n játszott 90 perc folyamán. Annak ellenére, hogy a második félidő elején kihagyta büntetőjét, négy perccel a mérkőzés vége előtt elképesztő lövéssel sikerült gólt szereznie, a mérkőzés későbbi részében pedig egy gólpasszt is sikerült kiosztania, amivel a United 4-1-re tudott győzni. Fernandes teljesítményével a voksok 37%-át gyűjtötte be a 'Mérkőzés embere' szavazáson, ahol a szintén lenyűgözően szereplő Juan Matát és Marcus Rashfordot kellett megelőznie.

 

"Tudtuk, hogy ez egy nehéz meccs lesz a Newcastle otthonában" - mondta Bruno a MUTV-nek a mérkőzést követően.

 

"A bekapott gól után jobban játszottunk, de tovább kell fejlődnünk. Nem kaphatunk annyi gólt, amennyit a szezon elején beengedtünk, ebben pedig szerintem mindenki egyetért. A legfontosabb, hogy ma sikerült győznünk. Nagyon boldogok vagyunk a mai mérkőzés okán."

 

 

Fernandes Ole Gunnar Solskjaer csapatának mentalitását is dicsérte, akik egy korai Newcastle gól és a Tottenham elleni csúfos vereség után képesek voltak talpra állni.

 

"Úgy gondolom, hogy ez a csapat remek személyiségekkel és hatalmas játékosokkal rendelkezik" - jelentette ki.

 

"A Tottenham ellen történtek nem ismétlődhetnek meg. Egy hatalmas klub színeiben játszunk egy hatalmas csapatban. A klub sokkal jobbat érdemel ennél. Mindenkinek jobbnak kell lennie, kezdve velem. Először magamba kell néznem, és aztán meg kell találni azt, hogy a csapatnak mire van szüksége, hogy még jobbá váljon."

 

"A mai nap tökéletes volt az előző vereségünk után. Hiszek benne, hogy tovább kell fejlődnünk, meg kell előznünk, hogy gólokat kapjunk és ahogy már előzőleg is mondtam, folytatnunk kell a gólszerzést."

 

 

A 86. percben a mérkőzést eldöntő gólt a januárban érkezett játékos szerezte, azután a csodás csapatjáték után, amiben Donny van de Beek, Mata és Rashford is szerepet vállalt. A 10-es számú játékosunk befelé mozgott a pályán, amivel lehetővé tette Fernandes számára, hogy a pálya szélén megindulhasson, majd egy nehéz szögből becsavarta a Vörös Ördögök számára előnyt jelentő gólt.

 

"Remek gól volt, de ahogy azt már mondtam, csak azt tettük, amit Rashforddal már gyakoroltunk edzésen" - fedte fel a gól hátterét Bruno.

 

"Egy elfutás tőlem, ő középre fut, és egy érintés... Remek passzt kaptam tőle, nekem már csak be kellett fejeznem az akciót. Ő érdemli meg az elismerést."

 

"Később ugyanezt megjátszotta Aaronnal is. Remek mérkőzést játszott úgy, hogy nem is a posztján játszott. Nem volt velünk Anthony, és Edinson sem állt még készen. Rashy remekül játszott poszton kívül, és szerintem itt is csodásan tud szerepelni. Megérdemelte a gólt a mérkőzés végén."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!