Csapathírek a Basaksehir meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkat osztott meg a csapat játékosainak sérüléseivel, illetve betegségeivel kapcsolatban, mielőtt repülőgéppel útra kelnének Törökországba.


A Vörös Ördögök szeretnék megőrizni száz százalékos szezonbeli mérlegüket a Bajnokok Ligája csoportkörében, amikor történetük során először az Istanbul Basaksehirrel mérkőznek majd meg szerdán.

 

Ez az összecsapás még túl korai lenne Alex Telles számára a visszatéréshez, akit nemrég diagnosztizáltak koronavírus fertőzéssel, de Jesse Lingard sérülése után folytatja erőnléti állapotának visszaszerzése érdekében végzett munkáját.

 

Az Aon Training Complex-ben adott exkluzív interjújában a norvég menedzser beszélt a támadóalakzatban bevethető opcióiról is, ugyanis Anthony Martialra ismét számíthat és Edinson Cavani is egyre jobb állapotba kerül ahhoz, hogy több játéklehetőséget kaphasson.

 

"Azt leszámítva, hogy ahogyan arra számítani lehetett, kicsit tompák és csalódottak vagyunk [az Arsenal elleni vereséget követően], nincsenek újabb sérültjeink és szerintem nagyjából ugyanazzal a kerettel készülhetünk ismét" - kezdte Ole még a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatója előtt.

 

"Jesse már edzett. Meglátjuk, hogy lesz-e bármilyen következménye. Lehet, hogy el tud utazni velünk Isztambulba, de még nem lehetünk benne biztosak. Jobbnak tűnik az állapota."

 

"Alexnek negatív tesztet kell produkálnia a következő mintavételnél, de reméljük, hogy minél hamarabb visszatérhet közénk és számíthatunk rá."

 

 

Martial bajnoki mérkőzésekre szóló eltiltása lejárt, így szombaton már számításba vehető lesz az Everton elleni idegenbeli találkozón. Azonban mellette még az átigazolási időszak utolsó napján szerződtetett Edinson Cavani is opció lehet, aki hosszabb kihagyását követően újra kezd megfelelő erőnléti állapotba kerülni és az Arsenal ellen csereként be is állhatott a csapatba.

 

"Anthony fontos játékos volt számunkra az előző idényben és mióta itt vagyok" - tette hozzá Solskjaer.

 

"Úgyhogy természetesen nagy lökést jelent számunkra, hogy visszatérhet. Ezzel több opció áll majd rendelkezésünkre a támadóalakzatban illetve mindkét szélen és már várjuk, hogy újra a legjobbat láthassuk Anthony-tól. A Leipzig meccs vége felé azt gondoltam, hogy megint mennyire élesnek tűnik, a játéka nagyon pozitív és élettel teli volt, ez pedig nagyon jó."

 

"Edinson általánosságban véve egy fitt ember, aki az edzéseken kezd egyre élesebbé válni, emellett pedig már több alkalommal jutott szóhoz csereként is. Még nem tudtuk hosszabb távra bevetni ahhoz, hogy nagy hatással tudjon lenni a játékunkra, de egyre élesebbnek tűnik, így már nem kell erre sem sokáig várni."

 

A védelemben továbbra sem lesz bevethető sérülés miatt Eric Bailly, így ő nem utazhat majd el társaival Törökországba.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Istanbul Basaksehir - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!