Solskjaer reakciója az Everton legyőzésére

Ole Gunnar Solskjaernak velős véleménye akadt a nehéz meccsterhelésük kapcsán, miután a Manchester United fáradtságukat leküzdve 3-1-re legyőzte idegenben az Evertont, de emellett több dicsérő szóval is illette játékosait.


Több ilyen győzelmet akarunk

"Ha ezt az elszántságot, gondolkodást és hozzáállást tudnánk hozni minden egyes mérkőzésen, akkor nagyon nehéz lenne ellenünk játszani. Mindenki láthatta, hogy a középpályán Scott és Fred minden labdát megszerzett, jól szűkítettük a területet, kompaktak voltunk, párharcokat nyertünk, játszottunk, volt területünk és pontosan ezt akarjuk látni a fiúktól. Szóval ezzel elégedettek vagyunk. Nem tudom eléggé dicsérni a fiúkat a mutatott karakterük okán. Nem akartam a mérkőzést megelőzően a menetrendünkről beszélni, mert nem akartam már előre kifogásokat keresni, de aztán szükség volt a józan észre ahhoz, hogy ezek a fiúk megmutathassák, mire is képesek igazán. Azt gondolom, hogy ma ennek több jelét is láthattuk, de ahhoz, hogy ebben még jobbá válhassunk, jobbnak kell lennie a sorsolásunknak is."

 

Fernandes fantasztikus volt

"Bruno briliáns, klasszis volt, abszolút top játékos. Fantasztikus. Természetesen nagyszerű teljesítményt nyújtott, vezére volt a társainak. A vágya és az eltökéltsége példaértékű volt, mindenhol ott volt a pályán. Néha ez frusztrált engem, mert a passzokat oda játszották a társai, ahol lennie kellett volna, de ő nem volt ott. De ha rendelkezel olyasvalakivel, aki így képes vezetni [a csapatot], akkor természetesen nagyon boldog lehetsz."

 

 

Kapitányhoz méltó teljesítmény Maguire-től

"Harry nagyon, de nagyon fontos ennek a csapatnak. Ha az Everton ellen játszol, akkor számítanod kell arra, hogy záporozni fognak tőlük a beadások a tizenhatoson belülre. Dominic Calvert-Lewin a világ egyik legjobb csatára az időzítés, a felugrás és a fejelés tekintetében. Duncan Ferguson személyében persze nagyszerű tanára van ehhez, de azt gondolom, hogy Harry és Vic remek munkát végeztek."

 

Cavani megkezdte a gólgyártást

"Remélhetőleg egyre jobb és jobb lesz és még élesebbé tud válni. Ma azzal a céllal küldtem pályára, hogy segítsen végérvényesen eldönteni a javunkra a mérkőzést, mert jól játszottunk. Nagyszerű dolog számára, hogy megszerezte az első gólját. Ezzel lekerült válláról a súly és most már újult erővel játszhat."

 

Fred és McTominay a középpályán

"Scott és Fred parádésan teljesítettek együtt. Nagyszerű a partnerségük. Persze ők nem játszottak a hét közben, Scott csak 45 percet kapott Törökországban, úgyhogy láthatóan frissek voltak. Meg volt a szükséges energia a középpálya motorjában. Ők mindig kulcsfontosságúak számunkra, mert így a kreatív játékosaink mehetnek előre helyzeteket kidolgozni és megmutathatják a varázslatukat. Nagyon fegyelmezettek voltak, mindkettejükkel nagyon elégedettek vagyunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!