Olet nyilvánosan biztosította támogatásáról Woodward

A Manchester United 20 százalékos bevételi visszaesést jelentett be első pénzügyi negyedévére vonatkozóan, miután a szurkolók továbbra se vehetnek részt a mérkőzéseken a koronavírus világjárvány miatt.


Az eredmények ismertetését a mai napra, azaz péntekre várták, azonban a cég által kiadott közlemény szerint egy hiba következtében már csütörtökön megismerhetővé váltak.

 

Mindezekre akkor került sor, amikor a klub menedzserének, Ole Gunnar Solskjaernak ismételten bizonytalanná vált a jövője az Arsenal és az Istanbul Basaksehirtől elszenvedett vereségeket követően, bár az Everton idegenbeli legyőzésével egy kis lélegzetvételnyi szünethez juthatott.

 

Ed Woodward ügyvezető-alelnök azonban nyilvánosan védelmébe vette Solskjaert:

"A pályán, bár továbbra is sok munka vár ránk, hogy kiegyensúlyozottabban tudjunk teljesíteni, a továbbiakban is teljes mellszélességgel kiállunk az Ole által kijelölt pozitív út mellett, amelyen a csapat tovább fejlődik."

 

 

"Hiányzik, hogy a szurkolóink előtt játszhassunk és nagyon keményen dolgozunk az irányító hatóságokkal karöltve annak érdekében, hogy a szurkolók amilyen gyorsan csak lehet visszatérhessenek, amennyiben az már biztonságos."

 

A klub jelentése szerint a zárt kapus mérkőzések és a nyári felkészülési túra elmaradása komolyan érezteti hatását a bevételek tekintetében, amelyet csak kis mértékben enyhít az előző üzleti év hasonló negyedévéhez képest kapott magasabb közvetítésért járó összeg.

 

A meccsnapi bevételek 92.3 százalékos esést produkálva csak 1.7 millió fontot tettek ki, míg a közvetítésből származó bevételek 44.7 százalékos növekedést mutatva 47.6 millió fontot fialtak.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!