Csapathírek a Basaksehir meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer mély merítési lehetőségekből válogathat kedden este, amikor kulcsfontosságú Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen az Istanbul Basaksehirt fogadják majd az Old Traffordon.


Az isztambuli 2-1-es vereséget követően a Vörös Ördögök minden erejükkel azon lesznek, hogy visszavágjanak a törököknek, annak érdekében, hogy megőrizzék H-csoportbeli vezető helyüket a legrangosabb európai kupasorozat előző idényében rendkívül jól teljesítő Paris Saint-Germain és RB Leipzig elleni visszavágókat megelőzően.

 

"Abban reménykedünk, hogy a fiúk gyorsan felépülnek" - kezdte a norvég menedzser a MUTV-nek.

 

"Luke [Shaw] és természetesen Phil [Jones] továbbra sem bevethetőek."

 

"Jesse még mindig önkéntes karanténban van, miután kontaktja volt egy pozitív koronavírus tesztet produkáló személynek. Hamarosan visszatérhet. Ettől eltekintve egy-két húzódással bajlódunk, akik kapcsán majd az utolsó pillanatban kell meghoznunk a döntést."

 

Paul Pogba kihagyta a hétvégi, West Brom elleni bajnoki győzelmet, erőnléti állapota kapcsán pedig a mérkőzésre való felkészülés során fog majd döntést hozni az edzői stáb.

 

"Remélem Paul hadra fogható lesz" - tette hozzá Ole.

 

"Ma reggel edzett. Még mindig érez némi fájdalmat és kényelmetlenséget, úgyhogy majd holnap [kedden] reggel fogunk végleges döntést hozni vele kapcsolatban."

 

 

Sajtótájékoztatója keretében Solskjaer abbeli reményének adott hangot, hogy az előzetesen prognosztizált hat héttel szemben már négy hét kihagyást követően számíthat majd Luke Shaw játékára, ám a baloldali védő térdín sérülése kapcsán nem akarnak kockázatot vállalni.

 

Shaw a válogatott szünetet megelőző Everton elleni bajnoki óta harcképtelen.

 

"Abban reménykedek, hogy közelebb leszünk a négy héthez a visszatérése kapcsán, de a térdín sérülések kapcsán nem szabad semmit se kockáztatni és ő még nem edzhet velünk."

 

"Remélhetőleg inkább négy hét lesz, de valószínűbb, hogy közelebb leszünk a hathoz."

 

Az nem került megerősítésre, hogy a csapat kapujában a törökországi mérkőzés után ismételten Dean Henderson áll-e majd, ráadásul David de Gea folytatta jó formáját a West Brom ellen is.

 

"Nagyon elégedett vagyok azzal a versenyhelyzettel, amelyet Dean teremtett David számára."

 

"Dean egyetlen egy hibát sem vétett. Fejlődik, érettebbé válik, de nem fogok most kezdőcsapatot hirdetni, vagy elmondani, hogy pontosan ki fog játszani."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!