Csapathírek a PSG meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer felfedte játékoskerete állapotát a szerdai, Paris Saint-Germain elleni hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzést megelőzően.


A Vörös Ördögöknél számos játékos erőnléti állapota volt kérdéses azelőtt a mérkőzés előtt, amelyen egy pont megszerzésével már biztosítanák helyüket a legrangosabb európai kupasorozat kieséses szakaszában, ugyanis a francia fővárosban aratott győzelmükkel akkor is jobb egymás elleni eredményekkel rendelkeznének, ha a két csapat végül pontazonossággal végezne. A H-csoport másik összecsapásán az RB Leipzig az Istanbul Basaksehir vendége lesz.

 

Igazán nehéz estére van kilátás az ellen a PSG ellen, amely az előző idényben egészen a sorozat döntőjéig menetelt, most pedig azért kell harcolniuk, hogy bent tudjanak maradni.

 

David de Gea teljes értékű edzésmunkát tudott végezni, így bevethető lehet, annak ellenére, hogy a Southampton elleni meccsen a félidőben le kellett cserélni sérülése okán, helyét pedig a Premier League-ben akkor debütáló Dean Henderson vette át.

 

Tovább jó hírek láttak napvilágot Anthony Martial kapcsán, ugyanis Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy a csatár már túl van betegségén, amely okán nem számíthatott rá a St. Mary's-ben. Alex Telles is rendben lesz vasárnapi lecserélése ellenére, ahogyan Paul Pogba is, Luke Shaw játéka azonban kérdéses, annak ellenére, hogy már újra megkezdhette az edzéseket.

 

 

"Mindig hatalmas kihívást jelent a Bajnokok Ligája mérkőzések előtt a játékosokat távol tartani a pályától" - kezdte Solskjaer.

 

"Mert ilyenkor mindenki játékra alkalmas állapotban akar lenni és ma pedig mindenki ott volt az edzőpályán. Jól néztünk ki. Szerintem mindannyian égnek a vágytól, hogy játszhassanak. David ma jó edzésmunkát tudott végezni, ahogyan a többi játékos is. Jó gyakorlás volt."

 

"Anthony is végigcsinálta az edzést és rendben érezte magát, úgyhogy vele is számolhatok a csapat összeállításakor."

 

"Luke valószínűleg a legkérdésesebb, de a többiek feltartott kézzel jelezték, hogy játékra készen állnak. Luke már nincsen túl messze a visszatéréstől, úgyhogy majd meglátjuk holnap, hogy mit tudunk kezdeni vele. Aztán mellette még ott van Phil [Jones], aki már elég hosszú ideje harcképtelen, de most már egyre több és több játékosra számíthatunk és áll készen, hogy részt vegyen minden mérkőzésen."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Paris Saint-Germain

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!