Ole: Pogbanak a játékra kell koncentrálnia

A Manchester United menedzserét, Ole Gunnar Solskjaert Paul Pogba helyzetéről kérdezték az RB Leipzigtől elszenvedett 3-2-es Bajnokok Ligája vereséget követően.


A francia középpályás a kispadról állt be csereként és szerezte meg a Vörös Ördögök második gólját, bár azt hozzá kell tenni, hogy a fejelését követően három különböző játékoson is irányt változtatott a labda, mielőtt a hálóba került volna. Egy jól sikerült centerezése a hosszabbításban majdnem Nordi Mukiele öngólját eredményezte, de a labda Gulácsi Péter lábában elakadt.

 

A mérkőzés előtt nagy vihart kavart egy Pogba ügynöke, Mino Raiola által adott interjú, de Ole kijelentette, hogy most nincs itt az ideje átigazolási pletykákról beszélni.

 

"Meg kell kérdezniük Paul-t, hogy boldog-e vagy sem" - kezdte Ole a BT Sportnak.

 

"Nem fogok a nevében beszélni. De Paul arra koncentrál, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a csapatban, amikor lehetőséget kap. Keményen dolgozik az edzéseken és neki most csak a teljesítményére szabad koncentrálnia."

 

"Most nincs itt az ideje, hogy átigazolási célpontokról, távozókról vagy érkezőkről beszéljünk a klub kapcsán."

 

Pogba abban reménykedhet, hogy sikerül kezdőcsapatbeli tagságot kivívnia magának a szombati, manchesteri városi derbire, akik ellen 2018-ban szerzett két gólja egyértelműen karriere egyik legkiemelkedőbb pillanata volt a Vörös Ördögök mezében.

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy a kulcsfontosságú RB Leipzig elleni mérkőzéssel kapcsolatos terveire hatással volt-e a játékos jövőjéről egy nappal korábban megjelent nyilatkozat, Ole így felelt sajtótájékoztatóján:

"A keret rendben van. Ők egy csapat és összetartanak."

 

"Amint Paul ügynöke felismeri, hogy a futball egy csapatsport és mi együtt dolgozunk, annál jobb lesz számára. Valószínűleg ez az utolsó dolog, amit ebben az ügyben hajlandó vagyok nyilatkozni. Nem akarok erre több energiát pazarolni."

 

"Az más lapra tartozik, hogy a háttérben miről beszélünk, de Paul ügynökéről nem fogok a továbbiakban beszélni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!