Pogba és a United között "vége"

Paul Pogba karrierének a Manchester Unitednél "vége", állítja a játékos ügynöke, Mino Raiola.


A Vörös Ördögök éltek a középpályás szerződésében lévő plusz egy éves hosszabbítási opcióval, amely értelmében 2022-ig az Old Traffordon maradhatna, de a Tuttosportnak adott interjújában Raiola elárulta, hogy a francia világbajnok játékosnak nincs szándéka újra elköteleznie magát a klubhoz és januárban távozni szeretne.

 

"A Manchester United és Pogba között vége" - mondta Raiola a hétfőn megjelent interjúban.

 

"Nincs idő kertelni, jobb egyértelműen beszélni, előre tekinteni és nem vesztegetni arra az időt, hogy hibást keressünk: Paul boldogtalan a Manchester Unitednél."

 

"Nem képes úgy megmutatni magát, mint ahogyan azt elvárnák tőle. Klubot kell váltania; környezetváltozásra van szüksége."

 

 

"Egy másfél év múlva - 2022 nyarán - lejáró szerződéssel rendelkezik, de hiszem, hogy mindenki számára az lenne a legjobb megoldás, ha a következő átigazolási időszakban távozna."

 

"Különben a United azt kockáztatja, hogy ingyen fog távozni, mivel jelenleg a játékosnak nincsen szándékában meghosszabbítani a szerződését. Ha valaki ezt nem érti, akkor vagy csak keveset, vagy egyáltalán nem ért a futballhoz."

 

"Bármelyik eset is álljon fenn, mindenki hibáztathat engem, ha jövő nyáron Paul távozik."

 

A Unitednél valószínűleg igencsak bosszúsak lehetnek Raiola szavainak időzítése miatt, amelyek egy nappal a sorsdöntő jelentőségű RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt jelentek meg. Ole Gunnar Solskjaer legénységének már egy németországi döntetlen is elég lenne ahhoz, hogy kivívják továbbjutásukat a H-csoportból, de vereségükkel tavasszal csak az Európa-ligában folytathatnák európai kupaszereplésüket.

 

A múltban a Real Madrid és a Juventus is érdeklődést mutatott Pogba iránt, de vannak kétségek azt illetően, hogy a kontinens futballját gazdaságilag is igencsak érintő koronavírus világjárvány hatásának következtében melyik klub engedhetné meg magának jelentősnek mondható átigazolási díját és fizetési igényét.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!