Bruno a hónap játékosa a Premier League-ben

November legjobbja lett a United középpályása.


A portugál válogatott 3. alkalommal érdemelte ki a díjat, ezzel beállította Ashley Young és Harry Kane rekordját, akiknek egyazon naptári évben 3-szor is honorálták havi teljesítményüket.

 

Ben Chilwell, Jack Grealish, Pierre-Emile Hojbjerg, Angelo Ogbonna és James Ward-Prowse mellett Fernandes jött ki győztesül a bajnokság 20 együttesének csapatkapitányai, valamint számos futballszakértő részvételével zajló szavazáson.

 

"Természetesen nagyon sokat jelent" – mondta Bruno a díj átvétele után. "Úgy gondolom, mindig örömteli egy játékos számára, ha elismerik a munkáját, de elsősorban a csapat sikere a legfontosabb."

 

A 26 éves labdarúgó először februárban volt a PL legjobbja, miután hatalmas lendülettel érkezett meg az Old Traffordra, majd a kényszerszünetet követő újrainduláskor zsebelte be ismét az érdemet.

 

Sikerei ellenére még többre vágyik az egykori Sporting-játékos.

 

 

"Boldog vagyok, de nem eléggé, mert mindig az együttes győzelme lebeg a szemem előtt" – folytatta a 18-as. "Novemberben kikaptunk az Arsenaltól, ami számomra csalódás, mivel minden mérkőzést sikerrel akarok venni."

 

"Ahhoz, hogy igazán boldog legyek, a hónap összes meccsét meg kellene nyernünk."

 

"Azon dolgozom, hogy magam számára a lehető legmegfelelőbbet nyújtsam, és akkor a klub, illetve a liga legjobbja is lehetek."

 

A középpályás az észak-londoniak ellen elszenvedett vereséget követően csapata vezére volt a Goodison Parkban, ahol a meccs emberének választották.

 

A West Bromwich vendéglátásakor a büntetőpontról talált a hálóba, ami a találkozó egyetlen góljának bizonyult.

 

8 nappal később a Southampton otthonában állt be csereként, majd fantasztikus játékkal segítette hozzá a Unitedet a 2-0-s hátrány megfordításához.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!