Ole reakciója az Európa-liga sorsolásra

Ole Gunnar Solskjaer már nagyon várja a rájuk váró izgalmas és kemény erőpróbát az Európa-liga legjobb 32 csapata között, miután a Vörös Ördögöket a Real Sociedaddal sorsolták össze, a menedzser pedig úgy érzi, hogy az ilyen fajta kihívást nagyon kedveli csapata.


A United a spanyol bajnokság jelenlegi listavezetőjével mérkőzik majd meg a második számú európai kupasorozat következő körében, idegenben kezdve majd a párharcot 2021. február 18-án. A visszavágóra majd hét nappal később, az Old Traffordon kerül sor, Ole pedig nagyon érdekes összecsapásokra számít.

 

"Ez úgy hangzik, mintha a Bajnokok Ligájában sorsolták volna és egyértelműen olyan párharc lesz, amely mindenkit még aktívabb munkára fog késztetni" - kezdte a norvég menedzser.

 

"Ők az a csapat, akik jelen pillanatban vezetik a La Liga tabelláját az Atletico Madrid, a Barcelona és a Real Madrid előtt. Láttam őket játszani néhányszor és nagyon izgalmas együttes benyomását keltették, akik ellen igazi erőpróba lesz majd megmérettetni magunkat."

 

"Lesz néhány nehéz bajnoki mérkőzésünk abban az időszakban. Ez nem az a pillanat lesz, amikor majd kiengedhetünk és úgy érezhetjük, hogy egy könnyű Európa-liga sorsolást kaptunk, mert ez olyan, mintha a Bajnokok Ligájában történt volna - vezetik a spanyol bajnokságot. Nagyon koncentráltnak kell majd lennünk."

 

A baszk alakulat parádés formának örvend ebben az idényben, 23 lőtt góljuk mellett ráadásul eddig csak hatszor kapituláltak, Adnan Januzaj személyében pedig egy egykori manchesteri játékost is találunk a keretükben.

 

 

"Ők egy sokat dolgozó, magas intenzitással játszó csapat, akiknél van néhány kimagasló minőségű játékos a keretben és persze ott van a mi Adnanunk is" - tette hozzá Solskjaer.

 

"Emellett vannak tapasztalt játékosaik és fiatal tehetségeik is, akik minden csapatnál megállnák a helyüket."

 

"Mindenki, aki a Man United ellen játszik, meg akarja mutatni, hogy mit tud, Adnan pedig nagyon jól teljesített eddig karriere során. Az ember mindig nehéznek látja, hogy hova vezethet az útja a Man United után, ő pedig egyike volt azon srácoknak, akinél abban reménykedtünk, hogy képes lesz megcsinálni itt. Nem úgy alakultak a dolgok, szóval most már azon kell dolgoznunk, hogy ne élvezhesse túlzottan majd a csapathoz való visszatérését!"

 

"Egy olyan sorsolás után, ahol a Sociedadot kapjuk, mindenkinek koncentráltnak kell lennie, mi pedig természetesen trófeákat akarunk nyerni."

 

"Tovább akarunk jutni, az Európa-liga pedig olyan sorozat, ahol trófeáért akarunk harcolni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!